Εκτέλεση 33χρονης στην Κηφισιά: Τη βρήκε μέσα σε λίμνη αίματος η μητέρα της

Το 2011 είχαν αποπειραθεί να τη δολοφονήσουν ενώ ήταν έγκυος

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη μαφιόζικη εκτέλεση μιας 33χρονης γυναίκας στην Κηφισιά.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Τετάρτης, την ώρα που η νεαρή γυναίκα και μητέρα ενός κοριτσιού επτά ετών, επέστρεφε στο συγκρότημα κατοικιών όπου είχε μετακομίσει τον τελευταίο χρόνο. 

Δολοφονία γυναίκας στην Κηφισιά: Βρέθηκε πυροβολημένη σε γκαράζ

Κανείς δε γνωρίζει προς το παρόν τι συνέβη. Το σίγουρο είναι ότι δέχτηκε από πολύ κοντινή απόσταση πάνω από 10 σφαίρες από όπλο καλάσνικοφ, ενώ βρισκόταν μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όταν η 33χρονη άνοιξε την γκαραζόπορτα που ανοίγει με ειδικό μπουτόν, ο εκτελεστής την πλησίασε, μπήκε μέσα μαζί της και την εκτέλεσε.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στο υπόγειο όπου έγινε η εκτέλεση υπάρχουν κάμερες. Μένει να δούμε αν κατέγραψαν κάτι και αν εκείνη την ώρα ήταν ανοιχτές.

Μάρτυρες ανέφεραν πως γύρω στη μια τα ξημερώματα άκουσαν πυροβολισμούς χωρίς να δουν κάτι παραπάνω.

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Το άψυχο σώμα της 33χρονης, αντίκρισε στις 15:00 το μεσημέρι η μητέρα της. Την αναζητούσε, ήρθε στο σπίτι και τη βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές.

ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΟΙΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ 33ΧΡΟΝΗΣ – ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ

Η εκτέλεσης της 33χρονης, έφερε στο φως το «βαρύ» ποινικό παρελθόν της. Το θύμα, είχε έχει κατηγορηθεί για 26 ληστείες, και φέρεται στο παρελθόν να είχε ερωτικές σχέσεις με δύο άτομα που είχαν κατηγορηθεί για προστασία και εκβιασμούς στη νύχτα. 

Το 2011, είχε γίνει και πάλι απόπειρα δολοφονίας εναντίον της με τρεις σφαίρες. Η 33χρονη που ήταν τότε έγκυος επτά μηνών, κατάφερε να γλιτώσει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top