Έγκλημα στην Κρήτη: Οι κηλίδες αίματος οδήγησαν στη λύση του μυστηρίου

Δολοφονία η εξαφάνιση της 38χρονης γυναίκας

Η αγνοούμενη

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 59χρονος δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 38χρονης Τόνιας Ζόεβα από τη Βουλγαρία, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 11 Μαΐου. 

Kρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 38χρονης που είχε εξαφανιστεί

Ο συλληφθείς ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανή την γυναίκα και από την αρχή είχε θεωρηθεί ύποπτος από τις αρχές. 

Η αστυνομία αμέσως μετά τη δήλωση εξαφάνισης της 38χρονης από την ανήλικη κόρη της ξεκίνησε την έρευνα για τον εντοπισμός της. Πολύ γρήγορα βρήκε στοιχεία που ενοχοποιούσαν τον 59χρονο σύντροφό της και οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται για μια εξαφάνιση, αλλά για ένα στυγερό έγκλημα. 

Στο σπίτι του δημοτικού υπαλλήλου από το Ρέθυμνο, αλλά και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του βρέθηκαν κηλίδες αίματος που ανήκαν στην 38χρονη και αμέσως οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του. 

Φέρεται μάλιστα να διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 38χρονη και από τις πρώτες μέρες της εξαφάνισής της είχε στρέψει πάνω του τις υποψίες των αστυνομικών. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αίμα που βρέθηκε στο σπίτι και στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα στάλθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ στην Αθήνα, οι ειδικοί των οποίων κατέληξαν ότι ανήκουν στην 38χρονη. Μάλιστα δεν πρόκειται απλά για κηλίδες, αλλά για αρκετά μεγάλη ποσότητα. 

Επίσης ένα ακόμα στοιχείο που οδήγησε τις αρχές στον 59χρονο ήταν οι τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με το θύμα. Ο συλληφθείς χαρακτηρίζεται ως «ιδιαίτερα σκληρός» και δεν έχει συνεργαστεί μέχρι τώρα με την αστυνομία. 

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 38χρονη Τόνια Ζόεβα φαίρεται το απόγευμα της Παρασκευής 11 Μαΐου να συνάντησε τον Έλληνα που τη φιλοξενούσε στο χωριό Χουμέρι Ρεθύμνου, σε παραλιακή καφετέρια, και κατέληξαν μαζί στο σπίτι του. Ο 59χρονος, πάντως, επέμενε όλο αυτό το διάστημα ότι το ίδιο βράδυ είχε μεταφέρει την 38χρονη στο Ρέθυμνο. Ανέφερε ότι μάλωσαν, μάζεψε κάποια ρούχα και του είπε να πετάξει τα υπόλοιπα στα σκουπίδια.

Τα κινητά της τηλέφωνα, όπως δήλωνε στις φίλες της, έμειναν στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος της έδωσε 10 ευρώ για να πάρει ταξί, χωρίς να γνωρίζει αν το έκανε.

Έκτοτε τα ίχνη της εξαφανίστηκαν, με τη μητέρα και την κόρη της να την αναζητούν εναγωνίως από τη Βουλγαρία όπου ζουν. Οι φίλες της, πάντως, είχαν επικοινωνήσει αρκετές φορές με τον 59χρονο κι ένα Σύρο υπήκοο, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις, αναζητώντας απαντήσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top