Kρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 38χρονης που είχε εξαφανιστεί

Η Αντονίνα Ζόεβα έχει να δώσει σημεία ζωής από τον Μάιο - Σύλληψη 59χρονου

Ένας 59χρονος άνδρας συνελήφθη για τη δολοφονία της 38χρονης Τόνιας (Αντονίνα) Ζόεβα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαϊου.

Μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 59χρονο Ρεθυμνιώτη από τον ανακριτή Ρεθύμνου.

Για τη σύλληψή του, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνου.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΗΛΙΔΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 38ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, πρόκειται για Ρεθυμνιώτη, ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί σε άλλη υπόθεση ανθρωποκτονίας.

Από την άλλη το neakriti.gr αναφέρει πως  στο σπίτι και το αυτοκίνητο του 59χρονου φέρεται να βρέθηκαν κηλίδες αίματος της 38χρονης αγνοούμενης, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως φερόμενος δράστης και θύμα είχαν πολύ έντονη και τεταμένη σχέση. Ο 59χρονος αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία και εμπλοκή σε αυτή την υπόθεση.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ

Τα ίχνη της 38χρονης γυναίκας από τη Βουλγαρία, χάθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαΐου.

Η Τόνια Ζάεβα, είχε ένα ανήλικο κοριτσάκι που έμενε στο εξωτερικό, ενώ η εξαφάνισή της δηλώθηκε στην αστυνομία από τον Σύρο σύντροφό της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το απόγευμα της μοιραίας ημέρας η 38χρονη γυναίκα πήγε για μπάνιο με μία φίλη της. Εκεί τη συνάντησε ο Έλληνας που τη φιλοξενούσε στο χωριό Χουμέρι Ρεθύμνου και κατέληξαν μαζί στο σπίτι του. Στις φίλες της ισχυρίστηκε πως του ζήτησε να τη μεταφέρει στο Ρέθυμνο για να πάει σπίτι ενός Σύρου με τον οποίο διατηρούσε παλιότερα σχέσεις.

Η γυναίκα με την οποία η 38χρονη αγνοούμενη πήγε στην παραλία, δύο μέρες αργότερα προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της, αλλά μάταια. Άρχισε να ανησυχεί και οι φόβοι της επιβεβαιώθηκαν όταν την κάλεσε η ανήλικη κόρη της που ζει στο εξωτερικό. Η μικρή που ήταν πολύ δεμένη με τη μητέρα της, μιλούσε κάθε μέρα μαζί της στο τηλέφωνο και ανησυχούσε που δεν μπορούσε να την βρει. Και τα δύο τηλέφωνα της Τόνιας, ήταν απενεργοποιημένα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top