Bούλα Παπαχρήστου: «Η γέννηση της κόρης μου με έκανε να γκρεμίσω τείχη»

Το «χρυσό» κορίτσι του στίβου μιλά για την οικογένειά και τον πρωταθλητισμό

Για τη «χρυσή» της πορεία στον αθλητισμό, τις δυσκολίες, τις θυσίες, τη συνεχή προσπάθεια αλλά και για την οικογένειά της, μίλησε η Βούλα Παπαχρήστου.

Η Ελληνίδα αθλήτρια που τον περασμένο Αύγουστο κατέκτησε την πρώτη θέση στο τριπλούν, αφιερώνοντας το χρυσό μετάλλιο στα θύματα των φονικών πυρκαγιών στο Μάτι, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Κατερίνα Σουλιώτη.

Το «χρυσό» της Παπαχρήστου «τρέλανε» την τετράχρονη κόρη και τον σύζυγό της

Ξέσπασε η Παπαχρήστου: «Θέλουν να με σταυρώσουν; Ας το κάνουν»

Περιγράφοντας τα συναισθήματά της εκείνη την ώρα, δεν έκρυψε πως «ήταν εντονότατα. Δεν είναι μια μέρα αλλά ένας χρόνος δουλειάς και προσπάθειας. Άλλες φορές βγαίνει, άλλες δε βγαίνει, καθημερινά έχουμε φοβερή πίεση. Η δουλειά μας είναι πάρα πολύ πιεστική σε όλους τους τομείς. Καλούμαστε σε μια μοναδική ημέρα να δώσουμε το 100%. Κρινόμαστε για όλη τη δουλειά μας σε μια ημέρα».

«ΔΕ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΤΙ, ΔΕ ΜΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΟ»

Όπως υποστηρίζει, όταν «έχεις αγάπη γι΄αυτό που κάνεις και ξέρεις να το κάνεις, δε σε σταματάει τίποτα».

Προσηλωμένη στον στόχο της, δεν ενοχλήθηκε από τίποτα:

«Δε μου στάθηκε κανείς εμπόδιο. Το έργο μου και του προπονητή μου ήταν καθαρά προσωπικό για να μπορέσουμε να σώσουμε – επειδή έκανα και μια παύση λόγω εγκυμοσύνης- την αποχή. Αυτό έχει να κάνει με την αγωνιστική μου δράση και το πείσμα να καταφέρω αυτό που αξίζω, γιατί θεωρώ ότι παίρνεις αυτό που σου αξίζει όταν δίνεσαι σε κάτι».

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ – «ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΩ ΤΕΙΧΗ»

Αναφερόμενη στη γέννηση της κόρης της, Κωνσταντίνας, η Βούλα Παπαχρήστου δεν έκρυψε ότι την ολοκλήρωσε και την έκανε να γκρεμίσει τείχη:

«Μετά τη γέννηση της Κωνσταντίνας είχα ένα τρομερά δυνατό κίνητρο. Αυτό με έκανε να γκρεμίσω τείχη. Νιώθω ολοκληρωμένη. Δεν κουράζομαι, έχω χτίσει την οικογένειά μου, είμαι πολύ ήρεμη στο κεφάλι μου, έχω το παιδί μου που είναι πάνω απ΄όλα και απ΄ όλους. Ξέρω ότι θα πάω στη δουλειά μου, θα γυρίσω και θα είμαι ήρεμη στο σπίτι μου με την οικογένεια και τον σύζυγό μου».

Μότο της; Είναι να μην «τα παρατάς ποτέ. Ποτέ δεν ξέρεις σκάβοντας πότε θα βρεις τον θησαυρό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top