Ξέσπασε η Παπαχρήστου: «Θέλουν να με σταυρώσουν; Ας το κάνουν»

«Έχω ζητήσει 100 φορές συγγνώμη»

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Star με την επιτυχία της Παπαχρήστου

Την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν από τη Βούλα Παπαχρήστου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου θέλησαν να αμαυρώσουν κάποιοι, επαναφέροντας στην επιφάνεια την ρατσιστική ανάρτηση που είχε κάνει πριν από έξι χρόνια στο Twitter, που είχε σαν αποτέλεσμα τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου. 

Το «χρυσό» της Παπαχρήστου «τρέλανε» την τετράχρονη κόρη και τον σύζυγό της

Κυρίτσης: «Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια Τσίπρα στην Παπαχρήστου»

Τρίτο "χρυσό" για την Ελλάδα! Στην πρώτη θέση η Παπαχρήστου στο τριπλούν

Ανάμεσά σε αυτούς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος χαρακτήρισε «λάθος επιλογή» τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην αθλήτρια. 

Εκείνη, μιλώντας στο Sportime, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε.

«Δε θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια», είπε και πρόσθεσε:

«Έχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν... Όλοι κάνουμε λάθη κι εγώ μέσα από το λάθος μου μαθαίνω ακόμη. Τότε, ήμουν χάλια με την κριτική. Τώρα δεν με αγγίζει, έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω την οικογένειά μου, το παιδί μου. Έχω γίνει μητέρα, είμαι σύζυγος. Αυτούς δε θέλω να μου πειράξει κανείς. Το παιδί μου είναι το παν και θέλω να το σεβαστούν. Εμένα πια δεν με κλονίζουν».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top