Σύνταγμα:Εκατοντάδες πολίτες με κεριά στα χέρια για τα θύματα της τραγωδίας

Η υπόσχεση στους νεκρούς «να μην ξεχαστούν» μετά την τραγωδία

Εκατοντάδες πολίτες έδωσαν «το παρών» το βράδυ της Δευτέρας στο Σύνταγμα προκειμένου να τιμήσουν τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι.

Συγκέντρωση Σύνταγμα

Η συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας έγινε μετά από κάλεσμα του μπασκετμπολίστα Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Συγκέντρωση Σύνταγμα

Ο 39χρονος καλαθοσφαιριστής είχε ζητήσει από τους διαδικτυακούς του φίλους –και όχι μόνο- να τιμήσουν τους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς κρατώντας αναμμένα κεριά ώστε να «φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν».

Συγκέντρωση Σύνταγμα\

«Ως άνθρωπος του αθλητισμού τα τελευταία 25 χρόνια και επειδή πραγματικά δεν αντέχω άλλο θέλω να διοργανώσω από μόνος μου το εξής... Μια πορεία στο κέντρο της Αθήνας με κεράκια να φωτίσουμε τον ουρανό και τις ψυχές των συνανθρώπων μας που χάθηκαν τόσο άδοξα... Να κάτσουμε απλά σιωπηλά... Σας παρακαλώ ας το κάνουμε. Όσοι συμφωνείται αντί για να like γράψτε από κάτω ένα ναι. Ένα και και εγώ μέσα είμαι. Παρακαλώ όλους τους φίλους μου στο FB που έχω, δημοσιογράφους, ανθρώπους της showbiz... Σας ευχαριστώ», ανέφερε το αρχικό μήνυμα του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

Συγκέντρωση Σύνταγμα

Πολλοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και πήγαν στο «ραντεβού» χωρίς συνθήματα και φωνές, σε μια συγκινητική σιωπηλή διαμαρτυρία.

Συγκέντρωση Σύνταγμα

Καθισμένοι σε κύκλο, οι πολίτες σχημάτισαν με τα κεριά μια καρδιά καθώς και την ημερομηνία 23/07, την ημέρα της τραγωδίας που σήμανε την αρχή του τέλους για το Μάτι, οδηγώντας σε μαρτυρικό θάνατο δεκάδες ανθρώπους.

Συγκέντρωση Σύνταγμα

Συγκέντρωση Σύνταγμα\

Συγκέντρωση Σύνταγμα

Συγκέντρωση Σύνταγμα

Συγκέντρωση Σύνταγμα

Συγκέντρωση Σύνταγμα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top