Η Ελλάδα μετρά νεκρούς: 88 τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι

Υπέκυψε 41χρονη στο ΚΑΤ

Θρήνος δίχως τέλος για τους νεκρούς της φωτιάς στο Μάτι. Το πρωί του Σαββάτου ένας ακόμα άνθρωπος υπέκυψε στα τραύματά του, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στους 88.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεκρές οι 9χρονες δίδυμες, Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου

Σύμφωνα με πληροφορίες μια 42χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο ΚΑΤ  με εκτεταμένα εγκαύματα σε όλο της το σώμα πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε νωρίς το πρωί. 

Στα νοσοκομεία εξακολουθούν να νοσηλεύονται 46 άνθρωποι, 9 εκ των οποίων είναι διασωληνωμένοι, ενώ η κατάσταση της υγείας των δύο παιδιών που νοσηλεύονται στο Παίδων «Αγία Σοφία» συνεχώς βελτιώνεται. 

Η χώρα δε σταματά να μετρά νεκρούς. Αργά το βράδυ της Παρασκευής οι χειρότεροι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν. Τα δίδυμα κοριτσάκια για την τύχη των οποίων αγωνιούσε όλη η Ελλάδα, η Σοφία και η Βασιλική, ταυτοποιήθηκαν από τους τραγικούς γονείς τους, οι οποίοι ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή ότι είναι ζωντανά. 

Βρέθηκαν στο οικόπεδο της φρίκης, πάνω από το Κόκκινο Λιμανάκι, που έγινε ο τάφος για 26 ψυχές. Εκεί στην αγκαλιά του παππού και της γιαγιάς που δεν κατάφεραν να τα προστατέψουν από την πύρινη λαίλαπα. 

Οι μέρες που ξημερώνουν γίνονται όλο και πιο δύσκολες. Πέφτουν βαριές στις ψυχές όλων, καθώς ο εφιάλτης δείχνει να μην τελειώνει. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top