Νεκρές οι 9χρονες δίδυμες, Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου

Το επιβεβαίωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Νίκος Τσούκαλης

Πρώτη δημοσίευση 00:15

Το χειρότερο σενάριο για τις 9χρονες δίδυμες, Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου, επιβεβαιώθηκε.

Διαπιστώθηκε, μετά από ένα τετραήμερο θρίλερ για τον εντοπισμό τους,  ότι τα κοριτσάκια δεν είναι εν ζωή. Οι σοροί τους ταυτοποιήθηκαν, όπως επίσης και οι σοροί του παππού και της γιαγιάς τους, με τους οποίους είχαν πάει στο Μάτι. 

Αυτό επιβεβαίωσε στον ΣΚΑΙ ο ιδιωτικός ερευνητής Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση εντοπισμού τους, μετά από ανάθεση του πατέρα των κοριτσιών.

Οι τέσσερις βρέθηκαν νεκροί αγκαλιά.

Τα κορίτσια βρίσκονταν με τη γιαγιά και τον παππού. Όλοι μαζί ξεκίνησαν από την Καλλιθέα με προορισμό το Πανόραμα. Η τελευταία τους επικοινωνία ήταν έξω από το φλεγόμενο Μάτι το απόγευμα της Δευτέρας. Ο παππούς ενημέρωσε την κόρη του ότι επειδή ο κεντρικός δρόμος ήταν κλειστός εξαιτίας της φωτιάς, θα έκοβε μέσα από μικρότερες οδούς προκειμένου να φτάσει στον προορισμό του. Από τότε αγνοούνται όλοι.

Οι ελπίδες του Γιάννη Φιλιππόπουλου για την τύχη της Σοφίας και της Βασιλικής, αναπτερώθηκαν μόλις είδε τις εικόνες διάσωσης σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ.  Το αλιευτικό "Σπύρος" μάζεψε δυο κοριτσάκια από τη θάλασσα μαζί με 25 άτομα και ο τραγικός πατέρας πίστεψε ότι είναι τα αγνοούμενα παιδιά του.

"Είμαι 99,9% σίγουρος, όσο μπορεί να είναι ένας απελπισμένος πατέρας" δήλωσε. 

Οι ελπίδες του όμως έσβησαν λίγες ώρες αργότερα καθώς εμφανίστηκε ενώπιον των αρχών ο άνδρας που βλέπουμε στις εικόνες να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και είπε ότι τα κοριτσάκια τα οποία φαίνονται στα πλάνα είναι οι δικές του κόρες. 

Θρίλερ με τις 9χρονες δίδυμες - Έκανε λάθος ο τραγικός πατέρας

 



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top