Νεκρός ο Ιρλανδός που ήρθε για μήνα του μέλιτος στο Μάτι

Xωρίστηκε από την σύζυγό του Ζόε Χόλοχαν όταν προσπάθησαν να διαφύγουν

Στους 82 ανέρχονται οι νεκροί από την φονική πυρκαγιά που ξέσπασε τη Δευτέρα στην Ανατολική Αττική. Ανάμεσά τους και ένας Ιρλανδός που είχε έρθει στη χώρα μας με την γυναίκα του για τον μήνα του μέλιτος.

Ο Μπράιαν Ο’Κάλαχαν -Γουέστροπ χωρίστηκε από την σύζυγό του Ζόε Χόλοχαν όταν προσπάθησαν να διαφύγουν από την πυρκαγιά στο Μάτι. Η γυναίκα νοσηλεύεται με εγκαύματα στο κεφάλι και τραύματα στα χέρια της στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί ακριβώς πριν από μία εβδομάδα και το Σάββατο έφθασε στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μάτι: Νιόπαντρη Ιρλανδή αναζητά τον σύζυγό της – Χωρίστηκαν στη φωτιά

Σε δήλωσή της, η οικογένεια της Χόλοχαν και του Ο’Κάλαχαν-Γουέστροπ αναφέρει: «Με βαθιά μας λύπη επιβεβαιώνουμε το θάνατο του μέλους της οικογένειάς μας, Μπράιαν Ο’Κάλαχαν Γουέστροπ. Οι δύο οικογένειες θα εκτιμούσαν το σεβασμό στην ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή καθώς θρηνούμε και η Ζόε αναρρώνει από τα τραύματά της. Οι λεπτομέρειες της κηδείας θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο».

Την ίδια ώρα και η Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Ελλάδα, κυρία Όρλα Ο’Χάνραχαν, επιβεβαίωσε το θάνατο του Ιρλανδού πολίτη: «Με βαθιά μου λύπη επιβεβαιώνω το θάνατο ενός Ιρλανδού πολίτη στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια τρομερή τραγωδία, οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες και τους φίλους που ζητούν ιδιωτικότητα. Οι υπάλληλοι της πρεσβείας μας στην Αθήνα θα συνεχίσουν να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια».

Το ζευγάρι βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο εν κινήσει όταν αναγκάστηκαν να διαφύγουν από την περιοχή. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει και να διαφύγει σε κοντινή παραλία ενώ το βράδυ της Τρίτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Ο σύζυγός της δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top