Συγκλονίζουν οι γείτονες της 54χρονης που χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο

Δείτε το βίντεο

Στο Δρομοκαΐτειο νοσηλεύεται φρουρούμενη, μετά από εισαγγελική εντολή η γυναίκα που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων. 

Συγκλονίζουν τα όσα καταγγέλλουν οι γείτονες της.

O σύζυγος της μαυροφορεμένης, ξανθιάς γυναίκας αρνείται να σχολιάσει το παραμικρό στον δημοσιογράφο του STAR, Γιάννη Σωτηρόπουλο, για την 54χρονη η οποία κατηγορείται ότι σκόρπισε τον φόβο και τον τρόμο στα νότια προάστια, καθώς χαράκωνε μωρά πιθανότατα με τα νύχια της. 

«Απείλησε και το μωράκι μας τώρα με την κόρη μου. Το μωράκι είναι 2 μηνών και η κόρη μου θέλει να φύγει από το σπίτι, δεν αντέχει άλλο. Πριν από λίγες μέρες ήρθε έξω από το σπίτι και απειλούσε την κόρη μου και απειλούσε ότι θα κάνει κακό στο μωράκι» δήλωσε ο κ. Ιωάννης Καμπόλης, γείτονας της 54χρονης.

Διαβάστε επίσης: Στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη που χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο

Τα στόματα στη γειτονιά της στα δυτικά προάστια, άρχισαν να ανοίγουν και αυτά που λένε θυμίζουν ταινία τρόμου. Μιλούν για μια γυναίκα που φώναζε, απειλούσε, πετούσε πέτρες σε περαστικούς και κυκλοφορούσε αργά τη νύχτα στους δρόμους... Γειτόνισσα της μας καταγγέλλει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.... 

«Πετούσε πέτρες τη νύχτα, ναι. Άφηνε διάφορα γύρω από το σπίτι κεριά, τραπουλόχαρτα. Την έχω δει στο μπαλκόνι που μουτζώνει και να κρατά κάτι κούκλες πάνινες. Όλη η γειτονιά τη βλέπει να σκάβει τη νύχτα. Στην αυλή της, σε ένα συγκεκριμένο σημείο...» 

Η 54χρονη έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και εδώ στη γειτονιά της... Μάλιστα υπάρχουν γείτονες οι οποίοι έχουν κάνει μηνύσεις στην αστυνομία και οι καταγγελίες τους ακούγονται απίστευτες. 

Η 54χρονη, η οποία κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής, δεν εμφανίστηκε σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για να δικαστεί καθώς από χθες βράδυ νοσηλεύεται στο Δρομοκαΐτειο. 

Οι γιατροί έχουν ζητήσει να παραμείνει για 48 ώρες προκειμένου να την παρακολουθήσουν. 

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 25 Ιουλίου. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της δικηγόρου των τριών μανάδων που υποστηρίζουν ότι η μαυροφορεμένη γυναίκα τραυμάτισε τα μωρά τους, να υποβληθεί η 54χρονη σε συμπληρωματικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν πάσχει από κάποιο μεταδοτικό νόσημα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top