Στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη που χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο

Δε θα γίνει σήμερα η δίκη της

Στο Δρομοκαΐτειο για ψυχιατρικές εξετάσεις αντί στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε την Παρασκευή η 55χρονη η οποία φέρεται να χαράκωνε μωρά μέσα σε εμπορικό κέντρο στα νότια προάστια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σήμερα η δίκη της 55χρονης που χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο

Προφυλακίστηκε η 55χρονη που χαράκωσε μωρά σε εμπορικό κέντρο

Με τα νύχια της τραυμάτιζε τα μωρά η 55χρονη στο εμπορικό κέντρο

Χειροπέδες σε γυναίκα που χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο

Η δίκη της γυναίκας ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00, αλλά τελικά οι γιατροί του ψυχιατρείου έκριναν ότι θα πρέπει να παραμείνει εκεί για νοσηλεία. 

Η 55χρονη ωστόσο συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι απλά χάιδευε τα μωρά και σε καμία περίπτωση δεν τα πλήγωνε, όπως κατήγγειλα οι μητέρες τους. 

Υπάρχουν όμως και καταγγελίες ότι η γυναίκα έχει επιτεθεί και σε άλλα μωρά, είτε χαρακώνοντάς τα, είτε χτυπώντας τα. 

«Πλησίασε και χαστούκισε το παιδί χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Την κυνηγήσαμε μαζί με τον άντρα μου και όταν την πιάσαμε έκανε τη μουγκή. Δεν μιλούσε και δεν εξηγούσε τι είχε συμβεί. Καταγγείλαμε το συμβάν στη φύλαξη του εμπορικού καταστήματος, ωστόσο δεν το προχωρήσαμε», είπε στον Ελεύθερο Τύπο μία από τις μητέρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έκανε χαρακιές με τα νύχια της αλλά και χτυπούσε βρέφη, τα οποία πλησίαζε φιλικά σε ένα πρώτο στάδιο και μετά τους έκανε επιθέσεις, μέσα σε εμπορικά καταστήματα. 

Έως σήμερα έχουν καταθέσει συνολικά πάνω από πέντε γονείς. Oι αστυνομικοί την εντόπισαν με τη βοήθεια υπαλλήλων ιδιωτικής φύλαξης εμπορικού καταστήματος στο οποίο σύχναζε και κατά τη διάρκεια της προσαγωγής της η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί.

Η 55χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής σε βαθμό πλημμελήματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top