Σήμερα η δίκη της 55χρονης που χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο

Αρνείται τα πάντα η γυναίκα

Δείτε στο ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star τη στιγμή που η γυναίκα πάει στον εισαγγελέα

Σε δίκη θα οδηγηθεί σήμερα η 55χρονη γυναίκα, η οποία κατηγορείται ότι «χαράκωνε» με τα νύχια της ή με αιχμηρό αντικείμενο μωρά σε γνωστό εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Προφυλακίστηκε η 55χρονη που χαράκωσε μωρά σε εμπορικό κέντρο

Με τα νύχια της τραυμάτιζε τα μωρά η 55χρονη στο εμπορικό κέντρο

Χειροπέδες σε γυναίκα που χαράκωνε μωρά σε εμπορικό κέντρο

Η γυναίκα συνελήφθη την Τετάρτη μετά από καταγγελίες μητέρων, στο εμπορικό κέντρο, όπου πραγματοποιούσε τις επιθέσεις και σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα φέρεται να επιτέθηκε σε τουλάχιστον τρία μωρά, στις 10 Ιουλίου. Οι αστυνομικοί την είχαν εντοπίσει στα βίντεο που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου και είχαν μοιράσει τη φωτογραφία της στους φύλακες, οι οποίοι ήταν σε επιφυλακή. 

Την Τετάρτη λοιπόν την εντόπισαν στο εμπορικό κέντρο κα ακολούθησε η επεισοδιακή σύλληψη, με την 55χρονη να ουρλιάζει ότι δεν έχει κάνει τίποτα. 

Μετά τη σύλληψή της οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, χωρίς ωστόσο να έχει δικηγόρο να την εκπροσωπεί κι έτσι το δικαστήριο της έδωσε αναβολή για σήμερα. 

Εκείνη ζήτησε να γίνει η δίκη και χωρίς δικηγόρο γιατί, όπως είπε, δεν μπορούσε να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο. 

«Σας παρακαλώ δεν έχω κάνει τίποτα. Άδικα κατηγορούμαι. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο. Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά, δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι», φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν φέρεται να είχε χαστουκίσει ένα μικρό παιδί και πάλι σε εμπορικό κέντρο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top