Αργυρούπολη: Είχε προετοιμάσει την αυτοκτονία του ο 14χρονος

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες του ώρες

Δείτε το ρεπορτάζ του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του Star

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την αυτοκτονία του 14χρονου μαθητή στην Αργυρούπολη, ο οποίος φαίνεται ότι είχε σχεδιάσει το τραγικό του τέλος, τόσο χρονικά, όσο και ως προς τον τρόπο που θα γινόταν, χωρίς κανείς να είχε καταλάβει το παραμικρό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αργυρούπολη: 15χρονος αριστούχος έβαλε τέλος στη ζωή του λόγω bullying

Αργυρούπολη: Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο

Ο 14χρονος είχε γράψει στο ημερολόγιο του ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει

«Ο 14χρονος είχε υποστεί πολλή βία» - Φίλος του αδελφού του αποκαλύπτει

Σύμφωνα με το Rea News αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι λίγες μέρες πριν δώσει τέλος στη ζωή του, ο 14χρονος είχε ζητήσει από τον πατέρα του να σηκώσει ψηλά τις δύο αλυσίδες που κρατούσαν μια κούνια από το δοκάρι της πέργκολας στη βεράντα του σπιτιού τους.

«Ακουμπάνε τα πόδια μου όταν κάνω κούνια», φέρεται να είχε πει στον πατέρα του, ο οποίος δεν φανταζόταν καν ότι ο γιος του ήθελε να χρησιμοποιήσει την αλυσίδα ως αγχόνη. 

«Είναι πολύ πιθανό να έκανε δοκιμή και να είδε ότι το ύψος της αλυσίδας δεν επαρκούσε για να προχωρήσει στην ασύλληπτη απόφασή του», καταλήγουν στην εκτίμησή τους οι αστυνομικοί.

Οι γονείς και ο αδελφός του 14χρονου μαθητή περιμένουν τώρα τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας για να πάρουν τις απαντήσεις στα βασανιστικά γιατί που κυριεύουν τη σκέψη τους. 

Αρκετές είναι οι αναφορές πάντως για ανελέητο bullying και οι αποκαλύψεις συγκεκριμένων περιστατικών, κατά τη διάρκεια των οποίον ο 14χρονο υπέστη μεγάλη ψυχολογική βία. 

Ο ξάδελφός του, Γιώργος Αθανασόπουλος, που είχε στενή σχέση με τον ίδιο και τον 18χρονο αδελφό του είπε στην εφημερίδα:

«Οι γονείς και ο αδελφός του προσπαθούν να αντέξουν τον πόνο, την απώλεια του μικρού. Είναι δύσκολη η κατάστασή τους. Περιμένουν να μάθουν μόνο από την έρευνα της Αστυνομίας το γιατί. Δεν μπαίνουν καν στην διαδικασία να διαβάσουν όλα όσα γράφονται. Η οικογένεια θεωρεί ότι ο μικρός έπεσε θύμα bullying. Δεν ήξεραν, όμως, αυτά που ακούστηκαν για ξυλοδαρμούς και δεν τα πιστεύουν. Δεν είχαν δει σημάδια από χτυπήματα στο σώμα ή στο μάτι του, όπως είχε ακουστεί».

Ωστόσο συμμαθητές και φίλοι του 14χρονου κατηγορούν συγκεκριμένη παρέα για τoν εκφοβισμό, τον οποίο υπέστη ο μαθητής. 

«Ένας άλλος 15χρονος συνεχώς ενοχλούσε τον Νίκο. Μάλιστα μαζί του ήταν και ένα δεύτερο παιδί, το οποίο τον ζήλευε πολύ. Ήταν μετά από ένα διαγώνισμα στη Φυσική, ο Νίκος είχε πάρει 20 και το πανηγύριζε στο διάλειμμα. Τότε ο συγκεκριμένος μαθητής άρχισε να τον βρίζει, να τον μειώνει και να τον αποκαλεί… φυτό», είπε ένας φίλος του 14χρονου στη Real News, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε:

«Ήμασταν στην πλατεία Βάρναλη και ξαφνικά ο ίδιος μαθητής άρχισε να τον αποκαλεί με μία συγκεκριμένη λέξη πολύ άσχημη. Ο Νίκος δεν του απαντούσε και ήρθε και τον έσπρωξε. Λίγες ημέρες μετά ο Νίκος ήταν σε ένα μαγαζί για φαγητό με την παρέα του και μπήκε μέσα. Ήταν το ίδιο πρόσωπο που ενοχλούσε συνεχώς τον Νίκο. Άρχισε να τον βρίζει και, επειδή ο Νικόλας δεν αντιδρούσε, ο άλλος του όρμησε».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top