Ο 14χρονος είχε γράψει στο ημερολόγιο του ότι σκεφτόταν να αυτοκτονήσει

Ο έφηβος διατηρούσε ένα ημερολόγιο και κατέγραφε όσα τον προβλημάτιζαν

Η υπόθεση του 14χρονου από την Αργυρούπολη, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του, έχοντας πέσει θύμα  bullying, όπως ανέφερε στο σημείωμά του, έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα. 

«Ο 14χρονος είχε υποστεί πολλή βία» - Φίλος του αδελφού του αποκαλύπτει

Ο έφηβος διατηρούσε ένα ημερολόγιο και σε αυτό κατέγραφε τις σκέψεις του και όλα όσα τον προβλημάτιζαν. Σε αυτό το ημερολόγιο είχε γράψει πριν από καιρό ότι «σκέφτομαι να αυτοκτονήσω» αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

O 14χρονος μαθητής που έδωσε τέλος στη ζωή του

Από την έρευνα των αρχών προκύπτει ότι ο 14χρονος είχε ιδιαίτερες ευαισθησίες και τον άγγιζαν ιδιαίτερα κάποια θέματα και ανισότητες. Μετά από έξοδο με τους γονείς του, έγραψε στο ημερολόγιο του: «Πέρασα ωραία αλλά η ζωή είναι άδικη». Είχε συναντήσει στην ταβέρνα όπου είχε βγει για φαγητό με τους γονείς του, ένα παιδάκι που επαιτούσε. 

Σε πιο πρόσφατο σημείωμα στο ημερολόγιο του είχε γράψει: «Αν πρέπει να ζω μόνο για κάποιους ανθρώπους και αν αυτοί οι άνθρωποι για τους οποίους πρέπει να ζω, πρέπει να ζουν κι αυτοί για μένα… τους γονείς μου και μετρημένους από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον».

Οι γονείς του είπαν στην Ασφάλεια ότι δεν είχαν καταλάβει τίποτα. Το μοναδικό "σημάδι" ήταν ότι είχε μια ιδιαιτερότητα στον χαρακτήρα του που δεν είχε σχέση με ψυχολογικά θέματα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top