Κόντρα στην υπογεννητικότητα: Οικογένεια απέκτησε το ένατο παιδί της

Η Ελένη και ο πιλότος σύζυγός της αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα

Μπορεί η υπογεννητικότητα να μαστίζει τη χώρα όμως πριν από λίγες ώρες η Ελένη και ο Νίκος, απέκτησαν το ένατο παιδί τους!

Η οικογένεια Γαλίζη θα μπορούσε να είναι και ποδοσφαιρική ομάδα μετρώντας 11 μέλη.

Η Ελένη Γαλίζη είναι μόλις 37 ετών. Είχε 8 φυσιολογικές εγκυμοσύνες, αφού η μια κύηση ήταν δίδυμη. Έκανε το πρώτο παιδί στα 24. Ο σύζυγος της είναι πιλότος της πολεμικής αεροπορίας:

«Νιώθω σαν να είναι το πρώτο παιδί και ίσως τα συναισθήματα είναι ακόμη πιο έντονα» δηλώνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Νίκος Γαλίζης ο οποίος δεν κρύβει πως παρόλο που ο κόπος είναι μεγάλος και η προσωπική ζωή δεν υπάρχει, η ζωή του είναι τα εννέα του παιδιά.

Η οικογένεια Γαλίζη δυστυχώς είναι η εξαίρεση. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που μαστίζει την Ελλάδα είναι η υπογεννητικότητα. Ένα πρόβλημα που χρόνο με χρόνο θεριεύει μειώνοντας τον πληθυσμό της χώρας.

«Ο οικονομικός παράγοντας είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για όλες τις οικογένειες. Θα πρέπει να προσανατολιστούμε σε αυτόν τον τομέα και να δοθούν κίνητρα» δηλώνει ο Νίκος Γαλίζης, με τη σύζυγό του να τονίζει πως «Δε χρειάζεται να είσαι πλούσιος για να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί. Αρκεί η αγάπη και αυτό νομίζω τα λέει όλα».

Το «Ιασώ» ως το μεγαλύτερο μαιευτήριο της Ελλάδας θα σταθεί αρωγός όχι μόνο για το συγκεκριμένο ζευγάρι αλλά για οποιοδήποτε ζευγάρι θέλει να κάνει πολλά παιδιά.

Είναι χαρακτηριστικό πως το 1985 οι θάνατοι ήταν περίπου 93.000 και οι γεννήσεις πάνω από 116.000. Το 2017 έχουμε 123.000 θανάτους και μόλις 88.000 γεννήσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top