Αποκαλυπτική μαρτυρία στο STAR για τον αγνοούμενο φαντάρο

Ρίχνει φως σε σκοτεινά σημεία της εξαφάνισης θρίλερ

Προς κάθε κατεύθυνση στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλλη. 

Ο κολλητός του μιλά αποκλειστικά στο Star και ρίχνει φως σε σκοτεινά σημεία της εξαφάνισης θρίλερ.

«Μου είχε πει ότι είχε κάποιο θέμα με κάτι δόκιμους… Με κάποιους είχε τσακωθεί, για ποιο λόγο δεν ξέρω. Για καψώνι; Όταν ήρθε Χαλκίδα με άδεια, μου λέει δεν είμαι πολύ καλά, του είχα πει πάρε την αναβολή, μην πιέζεσαι» είπε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, Βαλάντης Ρόδης.

Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΜΕ ΔΟΚΙΜΟ 

Δεν αποκλείεται η άκρη του νήματος στο θρίλερ με την εξαφάνιση του κολλητού του να βρίσκεται μέσα στο στρατόπεδο της Χίου όπου υπηρετούσε. Κάτι τον έπνιγε...Ίσως αυτό να δικαιολογεί και την επιθυμία του να πάρει αναβολή και να γυρίσει στο σπίτι και στους φίλους του. Να νιώσει ασφαλής.

Ο 23χρονος Τάκης λίγο πριν… ανοίξει η γη και τον καταπιεί είχε μια ακόμη συνομιλία στο κινητό του τηλέφωνο... Μια συνομιλία που απορρίπτει το σενάριο της αυτοκτονίας.

«Στις 1:24 ήταν η τελευταία μας επαφή. Μου λέει είμαι στο πλοίο θα έρθω να σε δω αύριο. Μου μίλαγε μια χαρά. Τον παίρνω τηλέφωνο το πρωί ...τίποτα», πρόσθεσε ο κολλητός του.

Στο φως έρχεται ένα ακόμη στοιχείο που ίσως να δίνει ελπίδα για τον εντοπισμό του 23χρονου φαντάρου. Σύμφωνα με τον φίλο του το κινητό του ενεργοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες και μετά ξανασίγησε...

Το παιδί βρίσκεται εξαφανισμένο για τρίτο 24ωρο και η οικογένεια τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να βρίσκεται μέσα θάλασσα. Αυτή τη στιγμή στο αιγαίο επιχειρούν 4 πλωτά του λιμενικού και ένα ελικόπτερο ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται οι κάμερες από το γκαράζ του "Νήσος Ρόδος".

 

 

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top