Φρίκη στην Ελασσόνα: 64χρονος αυνανιζόταν μπροστά σε παιδιά

Συνελήφθη από την αστυνομία

64χρονος αυνανιζόταν μπροστά σε παιδιά στην Ελασσόνα

Μία ακόμα υπόθεση ασελγείας ήρθε στο φως την Τρίτη, όταν αστυνομικοί του τμήματος Ελασσόνας συνέλαβε έναν 64χρονος, ο οποίος φέρεται να αυνανιζόταν μπροστά σε τέσσερα ανήλικα παιδιά.

Ο συλληφθείς, ο οποίος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, φέρεται να προέτρεψε τέσσερα παιδιά, ηλικίας 5, 7, 8 και 11 ετών να αφαιρέσουν τα ρούχα τους και στη συνέχεια αυνανίστηκε μπροστά τους.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι μιλούσε με τα παιδιά για το ποδόσφαιρο.

Όλα έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας όταν τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια έπαιζαν μπάλα στο δρόμο. Κάποια στιγμή η μπάλα βρέθηκε στην αυλή του 64χρονου.

Εκεί τους άνοιξε συζήτηση μεταξύ άλλων και για το ποδόσφαιρο, ενώ μετά τους είπε να βγάλουν τα ρούχα τους.

Τα παιδιά φέρεται να τρόμαξαν και να υπάκουσαν σε ό,τι τους είπε, ενώ ο ίδιος έβγαλε τα ρούχα του και άρχισε να αυνανίζεται.

Μετά από αρκετή ώρα, η μητέρα του ενός παιδιού, άρχισε να τα αναζητά, καθώς δεν τα άκουγε να παίζουν. Τελικά τα βρήκε στην αυλή του συνταξιούχου και τα πήρε για να συνεχίσουν το παιχνίδι τους στην πλατεία του χωριού. Τα παιδιά όμως της διηγήθηκαν όσα φρικιαστικά είχαν ζήσει πριν από λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα η μητέρα να ειδοποιήσει και τους άλλους γονείς και όλοι μαζί να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία.

Την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας. Ο 64χρονος θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top