Χωρίς λεωφορεία και με πολλή κίνηση οι δρόμοι

Σε ποιους δρόμους εντοπίζεται αυξημένη

Χωρίς λεωφορεία και με πολλή κίνηση οι δρόμοι

Ταλαιπωρία σε επιβατικό κοινό και σε οδηγούς, φέρνει η στάση εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, που είναι σε εξέλιξη σήμερα Τρίτη από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Έτσι πολλοί επέλεξαν να μετακινηθούν με τα οχήματά τους και αυτή την ώρα, ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση εντοπίζεται σε κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, όπως στην άνοδο αλλά και στην κάθοδο της Ε.Ο Αθηνών Λαμίας και στην Πέτρου Ράλλη από το ύψος της Θηβών μέχρι τη Λεωφόρο Κηφισού.

Συγκεκριμένα, σημειωτόν πηγαίνουν τα αυτοκίνητα στη Λεωφ. Κηφισού από τα ΚΤΕΛ έως τη Φιλαδέλφεια ως το ρεύμα ανόδου και στο ρεύμα καθόδου από την Αττική οδό έως την έξοδο της Αχαρνών, στη Λεωφόρο Κηφισίας από τον κόμβο Παραδείσου έως το Υγεία, στην άνοδο της Συγγρού και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος από την Αλίμου έως την Αμφιθέας στο ρεύμα προς Πειραιά.                                                     

Η δεύτερη στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και συγκεκριμένα από τις 11:00 έως και τις 17:00, καθώς έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες στις 12:30 στα κεντρικά γραφεία της Ο.ΣΥ.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του αμαξοστάσιου του Ελληνικού και τη συρρίκνωση του συγκοινωνιακού έργου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top