Άνδρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και απειλεί να αυτοκτονήσει

Αστυνομικοί προσπαθούν να τον μεταπείσουν

Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει στην Πάτρα

Ένας 59χρονος συνταξιούχος έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του στην περιοχή της παραλίας στην Πάτρα και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Ο άνδρας που φέρεται να έχει όπλο, ζητάει από τους αστυνομικούς να δει τον Μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο, τον υφυπουργό Εργασίας, Τ. Πετρόπουλο και τον Εισαγγελέα Πατρών γιατί όπως λέει θέλει να διευθετηθεί το θέμα της σύνταξής του.

Ισχυρές δυνάμεις βρίσκονται έξω από το σπίτι του, ενώ σπεύδουν ειδικός διαπραγματευτής και ψυχολόγος.

Ο άνδρας φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η σύνταξη που του εγκρίθηκε είναι ψίχουλα και πως με αυτή δεν μπορεί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες.

Είναι μάλιστα ο ίδιος, που στις 5 Μαρτίου 2018 απειλούσε να αυτοκτονήσει με καραμπίνα, καθώς δεν είχε εγκριθεί ακόμα η σύνταξή του.

Νωρίτερα στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφορό του ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει, όμως αρνήθηκε την μεταφορά του σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Εργασίας το κοινωνικοασφαλιστικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε (προσαύξηση σύνταξης) έχει επιλυθεί με παρέμβαση του αρμόδιου υφυπουργού Τάσου Πετρόπουλου. Έχουν καταβληθεί και αναδρομικά στον συνταξιούχο, ξεκαθαρίζουν οι ίδιες πηγές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top