Σήμερα η κηδεία της συζύγου του Πύρρου Δήμα

Έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο – Ποια είναι η επιθυμία της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην Αναστασία Δήμα, τη σύζυγο του χρυσού Ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία για την Αναστασία Δήμα θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια Αττικής (οδός Δημοκρατίας 10), στις 17:00 το απόγευμα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αμαρουσίου (τέρμα οδού Αναπαύσεως, περιοχή Κοκκινιά - Δωδώνη).

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί για στεφάνι τα χρήματα να δοθούν στα «Παιδικά Χωριά SOS».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Η Αναστασία ήταν απίστευτα γενναία» λέει η ογκολόγος της συζύγου του Πύρρου Δήμα στο STAR

Θρηνεί η οικογένεια του Πύρρου Δήμα - Ποια ήταν η σύζυγος του χρυσού Ολυμπιονίκη

Τι έλεγε η Αναστασία για τη ζωή της με τον Πύρρο Δήμα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ:

 

«Αγαπητοί συνάδελφοι

σας ενημερώνουμε ότι η εξόδιος ακολουθία για την σύζυγο του συναδέλφου Πύρρου Δήμα, Αναστασία Δήμα - η οποία απεβίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14/6/2018 - θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια Αττικής (οδός Δημοκρατίας 10), αύριο Παρασκευή 15/6/2018 στις 17:00 μμ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αμαρουσίου (τέρμα οδού Αναπαύσεως, περιοχή Κοκκινιά - Δωδώνη).

Μετά από επιθυμία της οικογένειας, παρακαλείσθε όπως αντί στεφάνου, ενισχύσετε - εφόσον επιθυμείτε - τα Παιδικά Χωριά SOS».

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ, ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΓΛΟΙΟΒΛΑΣΤΩΜΑ

 

«Ο Πύρρος δεν ήταν για μένα ο κεραυνοβόλος έρωτας, όσο κι αν τον στεναχωρεί αυτό… Σιγά σιγά τον ερωτεύτηκα, τον αγάπησα, τον κουβαλάω μέσα μου. Δεν με εντυπωσίασε το κορμί του, τα μάτια του, αλλά ότι γελάει και κλαίει με την ίδια ευκολία» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τον σύζυγό της η Αναστασία Δήμα.

H Αναστασία ήταν παρουσιάστρια αθλητικών εκπομπών στην κρατική τηλεόραση.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1992. Η φιλία τους έγινε έρωτας και έπειτα οικογένεια.

Παντρεύτηκαν το 1996 στο Λιτόχωρο της Πιερίας και απέκτησαν μαζί 4 παιδιά: Την  Ελένη, τον Βίκτωρα, τη Μαρία και τον Νικόλα. Τα μετάλλια τους όπως λέει ο Πύρρος Δήμας.

ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

 

«Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας. Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δε μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δε θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. …Η οικογένειά μου πάνω απ' όλα» είχε πει σε συνέντευξή του στην Καθημερινή ο χρυσός Ολυμπιονίκης

«ΗΤΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΝΝΑΙΑ»

 

Η γιατρός της, μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR και τη Βελίκα Καραβάλτσιου, για μια μαχητική γυναίκα που δεν το έβαζε κάτω.

«Το γλοιβλάστωμα είναι ένας από τους χειρότερους όγκους. Είναι δύσκολο στην αντιμετώπισή του αλλά υπάρχουν πρόσφατες πρόοδοι που βοηθούν να παρατείνουμε τον χρόνο ζωής των ασθενών. Η Αναστασία έζησε περισσότερο από ότι περιμέναμε. Είχε μια άρτια χειρουργική επέμβαση, ενώ παράλληλα είχε και η ίδια πολύ σωστή μαχητική στάση αλλά και πολλή στήριξη από την οικογένειά της. Ήταν απίστευτα γενναία» είπε στο STAR η Ευαγγελία Ραζή, γιατρός παθολόγος – ογκολόγος και διευθύντρια της 3ης ογκολογικής κλινικής  του «Υγεία».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top