Ποια ήταν η σύζυγος του Πύρρου Δήμα

Η Αναστασία πάλεψε, αλλά νικήθηκε από τον καρκίνο

Συγκλονισμένη η οικογένεια του Πύρρου Δήμα

Με ένα μαύρο φόντο για φωτογραφία προφίλ στο Facebook, η μικρή κόρη του Πύρρου Δήμα και της Αναστασίας θέλησε να εκφράσει τον πόνο και το κενό που αφήνει μέσα της ο χαμός της μητέρας της.

Η Αναστασία και ο Πύρρος ερωτεύτηκαν και αγαπήθηκαν βαθιά. Το 1996 ένωσαν τις ζωές τους και απόκτησαν μαζί τέσσερα υπέροχα παιδιά, την Ελένη, τον Βίκτωρα, τη Μαρία και τον Νικόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύσκολες ώρες για τον Πύρρο Δήμα – Πέθανε η σύζυγός του

Εκείνη ήταν πάντα δίπλα στον Πύρρο και τα παιδιά τους. Καθόταν στις κερκίδες, έσφιγγε την ελληνική σημαία στα χέρια της και ένιωθε την καρδιά της να σπάει, στις προσπάθειες του χρυσού μας Ολυμπιονίκη να σηκώσει τα βάρη και μαζί με αυτά όλη την Ελλάδα στους ώμους της.

Και ήταν αυτή που πανηγύριζε πιο πολύ από όλους, όταν ο Έλληνας γίγαντας κατόρθωνε το ακατόρθωτο, ακόμα κι όταν ήταν τραυματισμένος. Δίπλα στο λιοντάρι της Χιμάρας, η Αναστασία στεκόταν βράχος που δεν τον λύγιζε ούτε η απόσταση, ούτε ο χρόνος που απουσίαζε ο Πύρρος από την οικογένεια, ούτε οι τραυματισμοί, ούτε οι δυσκολίες.

Ήταν εκεί για να του δίνει δύναμη, πάντα παρούσα για να μην λείψει τίποτα σε εκείνον και τα τέσσερα παιδιά τους.

Διακριτική και αξιοπρεπής έβαζε πάνω από όλα και όλους το καλό της οικογένειάς της. Και δεν έχασε ποτέ το χαμόγελό της, ούτε όταν ο καρκίνος της χτύπησε την πόρτα.

Τότε ήταν που ο Πύρρος τα παράτησε όλα… ήταν η σειρά του να σταθεί στο πλάι της και στο πλάι των παιδιών του. Μια νέα μάχη ξεκινούσε και οι δυο τους ήταν αποφασισμένοι να την κερδίσουν μαζί, όπως έκαναν πάντα.

Η Αναστασία πάλεψε με νύχια και με δόντια να νικήσει το τέρας. Γλοιοβλάστωμα είπαν οι γιατροί ότι ήταν ο όγκος στον εγκέφαλο. Όλοι μαζί έφυγαν για τις ΗΠΑ για να έχει η Αναστασία την καλύτερη θεραπεία.

"Την Αναστασία την είχα δει τελευταία φορά πριν από έναν χρόνο. Γνώριζα το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Ήταν πάντα χαμογελαστή, δυνατή και δε σε άφηνε να καταλάβεις ότι περνάει τέτοια περιπέτεια. Έτσι θέλω να τη θυμάμαι, χαμογελαστή. Συλλυπητήρια στον Πύρρο και στα παιδιά τους, να κάνουν κουράγιο", είπε στο star.gr ο Βαλέριος Λεωνίδης. 

Καμάρωσε τα τέσσερα παιδιά της να διαπρέπουν, η Ελένη με μεταπτυχιακά στο Σικάγο, ο Βίκτωρας στο Γιέλ, η Μαρία στην κωπηλασία που λατρεύει, ο μικρός Νικόλας, ο βενιαμίν, το φως της ζωής τους.

Όλοι μιλούν για μια μαχήτρια της ζωής, για έναν καταπληκτικό άνθρωπο, για μια αγωνίστρια. Θα ζει πάντα μέσα από τα παιδιά της και θα είναι ο φάρος της δικής τους ζωής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top