Τα camping ξετρελαίνουν και… δεν αδειάζουν τσέπες!

Κάποιοι το επιλέγουν ως στάση ζωής

Μπαίνοντας στον Ιούνιο και επίσημα πλέον στο καλοκαίρι, η κίνηση στα camping κοντά στην Αθήνα αρχίζει να ανεβαίνει. Κάποιοι το επιλέγουν ως στάση ζωής και άλλοι γιατί είναι πιο φθηνό από τις συμβατικές διακοπές σε κάποιο κατάλυμα.

Το σκηνικό μπορεί να θυμίζει νησί ωστόσο η δημοσιογράφος του Star, Μαρία Θεμελή, βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, στο Σούνιο σε camping. Η παραλία απέχει όπως βλέπετε μόλις 50-60 μέτρα. Το καλοκαίρι η κίνηση αυξάνεται από Έλληνες κυρίως παραθεριστές οι όποιοι αγαπούν το camping όχι μόνο γιατί είναι οικονομικό αλλά κυρίως γιατί είναι φιλοσοφία ζωής.

Ο Λευτέρης Λινός ιδιοκτήτης του camping εξήγησε στην κάμερα του STAR πως η κίνηση πηγαίνει κάθε χρόνο και καλύτερα, χωρίς ωστόσο να πλησιάζει τα επίπεδα προ κρίσης, γι' αυτό και οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με το βαλάντιο του πελάτη, το τι θέλει να νοικιάσει και το αν θα φέρει δική του σκηνή ή το τροχόσπιτο.

Τα camping κοντά στην Αθήνα προτιμούν και πάρα πολλοί ξένοι τουρίστες που έχουν έρθει στη χώρα μας με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και ενοικιάζουν απλά θέση.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top