Έρχονται νέα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό – Μεγάλες κινητοποιήσεις

«Καμία ονομασία με τον όρο Μακεδονία δε μπορεί να γίνει αποδεκτή από την ελληνική πλευρά»

Μετά το νέο αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό, στα σκαριά βρίσκονται νέες κινητοποιήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις.

Οι εξελίξεις με την ονομασία των Σκοπίων, οδήγησαν τους διοργανωτές των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία να ξεκινήσουν την προετοιμασία συγκεντρώσεων ανά την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκοπιανό: Νέο αδιέξοδο για το όνομα – Συνεχίζονται οι συζητήσεις στης Βρυξέλλες

Τα μέλη της «Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», που συστάθηκε από τα συντονιστικά όργανα των δύο μεγάλων συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν ήδη προχωρήσει σε σειρά επαφών με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχουν ζητήσει από αυτούς να στηρίξουν έμπρακτα τον αγώνα των Ελλήνων πολιτών ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας. 

Εντός των επόμενων ημερών η Επιτροπή Αγώνα, σε συνεργασία με τις Παμμακεδονικές Ενώσεις, θα ανακοινώσει τη διοργάνωση παράλληλων συγκεντρώσεων σε πόλεις της Ελλάδας, εκτός των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης.

Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις επιλεγμένες πόλεις την 6η Ιουνίου στις 19:30. Μέσω των συγκεντρώσεων αυτών η Επιτροπή Αγώνα θα επιδιώξει να υπενθυμίσει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας ότι ο ελληνικός λαός έχει πάρει τις αποφάσεις του σχετικά με το όνομα της Μακεδονίας και απαιτεί την εφαρμογή τους. 

Η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ξεκαθαρίζει προς την ελληνική κυβέρνηση ότι καμία ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία» δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από την ελληνική πλευρά.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top