Τριήμερο στην Αθήνα; 4+1 προτάσεις για να περάσεις τέλεια!

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

 Τριήμερο Αγ. Πνεύματος: Τι να κάνετε αν μείνετε Αθήνα

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι προ των πυλών και ήδη έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν την Αθήνα οι πρώτοι εκδρομείς. Μη "σκας" αν δεν μπορείς και εσύ να αποδράσεις! Υπάρχουν προτάσεις για να χαλαρώσεις και να περάσεις πολύ όμορφα και στην πόλη. Βρήκαμε τις καλύτερες και στις παρουσιάζουμε. 

  • "Locomondo" - Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 

Η σειρά υπαίθριων συναυλιών Parklife στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος υποδέχεται το καλοκαίρι σε μια μεγάλη γιορτή μαζί με τους Locomondo, στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), το Σάββατο 26/05, στις 21.00. Η ενότητα Parklife καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

  • "Ροκ στο Πάρκο" - Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας 

Συνεχίζεται ο θεσμός "Ροκ στο Πάρκο" με τον καταπληκτικό ροκ κιθαρίστα Stelio Mac που θα εμφανισθεί στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας το Σάββατο 26/5/2018 και ώρα 12.00μμ. Θα ακουστούν γνωστά ροκ κομμάτια, μπαλάντες αλλά και ελληνικά τραγούδια των '60s & '70s. Θα είναι ένα ευχάριστο Σάββατο με την παρέα σας στο πάρκο και μια καλή ευκαιρία για πικνίκ.

 

  • «Λαϊκό γλέντι» με τον Γιώργο Ζαμπέτα - Ανθοκομική Έκθεση του Δήμου Αιγάλεω 

Αν θέλεις να "ξεσκάσεις" με πολλή μουσική και κέφι το Σάββατο "γλεντάμε" στο Αιγάλεω. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει «Λαϊκό γλέντι» με το Γιώργο Ζαμπέτα στις 20.00 στα πλαίσια της 16ης Ανθοκομικής Έκθεσης του Δήμου Αιγάλεω, η οποία θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο) από τις 18 Μαΐου έως και τις 3 Ιουνίου 2018. 

 

  • «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» - Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Αν είσαι λάτρης των τεχνών αυτή είναι η κατάλληλη πρόταση εξόδου για εσένα. Η περιοδική έκθεση «Οι αμέτρητες όψεις του Ωραίου» αποτελεί το τελευταίο μέρος της εκθεσιακής τριλογίας που σχεδιάστηκε για να τιμήσει την επέτειο των 150 χρόνων του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 26 Μαΐου. Γενική είσοδος: 10€/ Άνεργοι, ανήλικοι, φοιτητές, άτομα με αναπηρία: ελεύθερη είσοδος

 

  • Καταφύγιο Φλαμπούρι -  Πάρνηθα

Η καλύτερη πρόταση για τους λάτρεις του βουνού και... του φαγητού! Τη Δευτέρα 28/5 θα σας περιμένουν ροφήματα, χωριάτικες πίτες, μαγειρευτά σπιτικά πιάτα, ψητά φούρνου και σχάρας, σαλάτες και γλυκά! Η τέλεια ευκαιρία για να κάνετε μία βόλτα στο βουνό μαζί με παιδιά. 

 

Επιμέλεια: Κατερίνα Καραγιάννη

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top