Σπαραγμός στην Κρήτη! Κηδεύτηκε ο ένας από τους νεκρούς της τραγωδίας με το ταχύπλοο

Αύριο η κηδεία των δύο αδελφών

Βαρύ κλίμα επικράτησε την Κυριακή στην κηδεία του 35χρονου από την Κρήτη, ο οποίος μαζί με δύο ακόμα αδέλφια έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν το ταχύπλοο στο οποπίο επέβαινε καρφώθηκε στα βράχια στα Σφακιά.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στα Παχιανά και η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά.

(Ο 35χρονο ιδιοκτήτης μπαρ)

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 35χρονος ιδιοκτήτης μπαρ στα Χανιά, υπέστη πολλαπλά θανατηφόρα κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και εκτεταμένες κακώσεις σπλάχνων που αποδείχθηκαν θανατηφόρες.

Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο θα πουν συγγενείς και φίλοι στα δύο αδέλφια που έχασαν επίσης της ζωή τους στο τραγικό αυτό δυστύχημα.

Η κηδεία των δύο οδοντιάτρων θα γίνει στις 12:00 αύριο το μεσημέρι από το Κοιμητήριο του Αγίου Λουκά ενώ οι σοροί θα βρίσκονται στον χώρο του Ναού από τις 11:00 για το «ύστατο χαίρε».

Τα δύο αδέλφια έφεραν πολλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που επέφεραν τον θάνατό τους.

Οι τρεις φίλοι μαζί με έναν ακόμα που τραυματίστηκε σοβαρά είχαν πάει στο μπάτσελορ πάρτι ενός φίλου τους.

Στον γυρισμό από την Αγία Ρουμέλη και με κατεύθυνση το Λουτρό, όπου και θα διανυκτέρευαν το σκάφος που επέβαιναν ανέπτυξε ξαφνικά ταχύτητα και έπεσε πάνω στα βράχια στην περιοχή του Φοίνικα.

Ο νεαρός που επέζησε μάλιστα είναι ο κουμπάρος θα παντρέψει το ζευγάρι και μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο και δε γνωρίζει τίποτα για το κακό που βρήκε τους φίλους του.

Ειδικοί πραγματογνώμονες πραγματοποίησαν αυτοψία στο σκάφος που έκοψε το νήμα της ζωής των τριών νεαρών.

Τα αποτελέσματα των ερευνών, αλλά και η κατάθεση του μοναδικού επιζώντα αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top