Συνέλαβαν τους ληστές που ξάφριζαν τουρίστες στην Ακρόπολη

Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί για ληστείες, με απειλή μαχαιριών, σε βάρος διερχόμενων πολιτών και τουριστών

Βραδινές ώρες  συνελήφθησαν στο Λόφο Φιλοπάππου

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του Αρχαιολογικού Χώρου της Ακρόπολης, συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί για ληστείες, με απειλή μαχαιριών, σε βάρος διερχόμενων πολιτών και τουριστών.

Συγκεκριμένα:

Βραδινές ώρες , συνελήφθησαν στο Λόφο Φιλοπάππου, μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 17 και 18 ετών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν προσεγγίσει δύο  υπηκόους Ισπανίας και με την απειλή μαχαιριών τους είχαν αφαιρέσει τα κινητά τους τηλέφωνα.

 

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών οι προαναφερόμενοι δράστες, οι οποίοι δρούσαν συστηματικά, πάντα με την απειλή μαχαιριού και με ιδιαίτερη σκληρότητα, έχουν διαπράξει άλλες τρείς ληστείες στο Λόφο του Φιλοπάππου.

 

 Στις 26-4-2018 σε βάρος ζεύγους υπηκόων Λευκορωσίας, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, δύο κινητά τηλέφωνα και μία φωτογραφική μηχανή.

 Στις 23-4-2018 σε βάρος ζεύγους ημεδαπών από τους οποίους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα.

 Στις 23-4-2018 σε βάρος ζεύγους υπηκόων Πολωνίας, από τους οποίους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top