«Παίξαμε ξύλο με τους Αλβανούς και ο Τζουλιάνι κάρφωσε το μαχαίρι στον Θωμά»

Η μαρτυρία του φίλου του 19χρονου που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι

Η κατάθεση φίλου του 19χρονου Θωμά που δολοφονήθηκε

Αποκαλυπτικά είναι όσα κατέθεσε στην αστυνομία ο φίλος του 19χρονου Θωμά, ο οποίος ήταν μπροστά στη δολοφονία του στην πλατεία του Αμαρουσίου τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου.

Διαβάστε επίσης: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι – Αναζητούνται τρεις Αλβανοί

Aυτό είναι το «πορτραίτο» του δολοφόνου του 19χρονου στο Μαρούσι - Το κινητό του θα δώσει τις απαντήσεις

«Βαρύ» το κλίμα στην κηδεία του 19χρονου που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι – Τραγικές φιγούρες οι γονείς του

«Παίξαμε λίγο ξύλο με τους Αλβανούς. Μας έβριζαν. Ο Τζουλιάνι αμέσως κάρφωσε τον Θωμά στο στήθος. Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε μένα αλλά ευτυχώς ήρθε ένας φίλος μας και με γλίτωσε. Ο Θωμάς όταν δέχθηκε τη μαχαιριά έτρεξε να ξεφύγει αλλά λίγο παρακάτω έπεσε. Ήταν μέσα στα αίματα», κατέθεσε σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου.

Όπως είπε, ο ίδιος και ο 19χρονος είχαν επικοινωνήσει με τον 23χρονο Αλβανό μέσω ενός άλλου φίλου τους για να προμηθευτούν ινδική κάνναβη.

«Ο Θωμάς είχε μαζέψει “ρεφενέ” τα χρήματα, αλλά ο Αλβανός δεν είχε φέρει τα ναρκωτικά. Τότε είπαμε στον φίλο μας που μας είχε φέρει σε επαφή να πάρει τον Τζουλιάνι και να παρέμβει για να τα φέρει», συνέχισε στην κατάθεσή του.

Έτσι κι έγινε. Ο τρίτος φίλος επικοινώνησε με τον 23χρονο Αλβανό και λίγο αργότερα εκείνος τηλεφώνησε στο Θωμά.

«Το σήκωσα εγώ το τηλέφωνο του Θωμά. Ήταν ο Τζουλιάνι, που άρχισε να φωνάζει. Μάλλον δεν κατάλαβε ότι δεν είμαι ο Θωμάς. Ρώτησε “πού είσαι;”, δεν πέρασε όμως πολύ ώρα και τον είδαμε στην πλατεία. Ήταν ήδη εκεί όταν πήρε τηλέφωνο», είπε.

Ακολούθησε ένας διαπληκτισμός με τους τρεις Αλβανούς να επιτίθενται στην παρέα των παιδιών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 19χρονος.

Η αστυνομία κατέληξε στους τρεις δράστες από τις αναγνωρίσεις των φίλων του θύματος, όμως το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την εξιχνίαση του εγκλήματος ήταν αρκετό για να διαφύγουν οι δράστες στην Αλβανία, αφού πρώτα έσβησαν όλα τα ηλεκτρονικά τους ίχνη και απενεργοποίησαν τα προφίλ τους στο Facebook.

Η οικογένεια του θύματος καταγγέλλει ότι παρότι η αστυνομία γνώριζε τα στοιχεία του δράστη και των συνεργατών του από την πρώτη στιγμή δεν κινήθηκε γρήγορα για τη σύλληψή τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top