Η μητέρα της 22χρονης βρήκε νεκρό το μωρό στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας

Προσπάθησε να βοηθήσει στις έρευνες της αστυνομίας

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την υπόθεση της 22χρονης η οποία γέννησε και πέταξε το νεογέννητο μωρό της στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας, όπου διέμενε.

Διαβάστε επίσης: Ράκος ψυχολογικά η 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο πολυκατοικίας

«Ξεφούσκωσα…» φέρεται να είπε η 22χρονη από τη Νέα Σμύρνη σε φίλη της μετά τη γέννα

Πώς βρήκε η αστυνομία την 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο

Φίλος της 22χρονης: «Μου μίλησε για το συμβάν με το μωρό σαν να το έκανε κάποιος άλλος»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Α. Αλεξιάδη, η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που βρήκε το μωρό νεκρό και ειδοποίησε την αστυνομία.

Μάλιστα όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ  βοήθησε όσο μπορούσε στις έρευνες και όταν το τμήμα ανθρωποκτονιών της είπε ότι η κόρη της είναι εκείνο που πέταξε το μωρό αμέσως μετά τη γέννησή του τότε, όπως είπε η ίδια, μπόρεσε να συνδέσει τα κομμάτια του παζλ και να κατανοήσει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Όσον αφορά στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η 22χρονη, ο κ. Αλεξιάδης τόνισε ότι αρχίζει σιγά σιγά να συνειδητοποιεί το βάρος της πράξης της, αλλά όπως είπε είναι νωρίς ακόμα για να πει ο ίδιος αν έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε.

Τόνισε μάλιστα ότι η κοπέλα δεν ενήργησε με λογική και πως ό,τι έκανε ήταν υπό το βάρος του πανικού και της ψυχολογικής πίεσης.

Τι υποστήριξε στην ομολογία της 

Η 22χρονη παιδοκτόνος υποστήριξε ότι έμεινε έγκυος χωρίς να το θέλει από έναν συμφοιτητή της και κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της από τη μητέρα της, όταν ο πατέρας του παιδιού την εγκατέλειψε. 

Μάλιστα όλον αυτό τον καιρό κατάφερε να μην αποκαλυφθεί το μυστικό της, λόγω των περιττών κιλώνπου είχε κι έτσι κανείς δεν κατάλαβε ότι κάτι τρέχει.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής προς ξημερώματα Σαββάτου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3,5 κιλών. Όπως είπε γέννησε ολομόναχη μέσα στην μπανιέρα, έκοψε μόνης της τον ομφάλιο λώρο με ένα ψαλίδι και μετά τύλιξε το μωρό σε ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.

Οι αστυνομικοί άρχισαν να αναζητούν τη μητέρα του παιδιού πόρτα – πόρτα σε όλα τα διαμερίσματα των πέντε πολυκατοικιών που βλέπουν στον συγκεκριμένο ακάλυπτο.

Όταν συνάντησαν την κοπέλα, είδαν κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά της και ζήτησαν να λάβουν dna, ώστε να το συγκρίνουν με εκείνο του παιδιού.

Η ταυτοποίηση έγινε και η κοπέλα τα ομολόγησε όλα. Η 22χρονη νοσηλεύεται φρουρούμενη σε γυναικολογική κλινική και σήμερα αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για παιδοκτονία.

Η κοπέλα είναι φοιτήτρια και παιδί χωρισμένων γονιών και έμενε με την μητέρα της στη Νέα Σμύρνη.

Οι δύο ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροτομή στο άτυχο βρέφος, Σουλτάνα Μαριανού και Γιώργος Ντιλέρινια, απεφάνθησαν ότι το μωρό γεννήθηκε ζωντανό και υγιές και απεβίωσε 12 – 20 ώρες μετά τη γέννησή του από την εγκατάλειψη, την έλλειψη φροντίδας και φαγητού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top