Πώς βρήκε η αστυνομία την 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο

Σοκαρισμένος ο πατέρας της φοιτήτριας

Πώς οι αστυνομικοί έφτασαν βήμα βήμα στο να ανακαλύψουν ότι η 22χρονη φοιτήτρια ήταν τελικά εκείνη που πέταξε το μωρό στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Ν. Σμύρνη; 

Μια αδιαθεσία που υποστήριξε ότι ένιωσε και το νεαρό της ηλικίας της ήταν τα πρώτα δυο στοιχεία που έκαναν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να βάλουν την 22χρονη κοπέλα στο μικροσκόπιό τους από τις πρώτες ώρες. Όταν τα εργαστήρια επιβεβαίωσαν ότι το νεκρό βρέφος είχε το ίδιο DNA με την ένοικο του διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο, τότε δεν υπήρχε καμία αμφιβολία. Λίγο αργότερα η νεαρή ψέλλισε τα πρώτα της λόγια.

Τι είπε η 22χρονη στους αστυνομικούς

«Επέστρεψα στην Αθήνα, στο σπίτι με τη μητέρα μου, αλλά δεν ήθελα να της το πω. Ντρεπόμουνα. Φορούσα ριχτά ρούχα για να καλύπτω την εγκυμοσύνη. Όταν προχώρησε η κύηση αποφάσισα ότι δεν μπορώ να το κρατήσω αλλά ήταν αργά για έκτρωση».

Οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να πάρουν δείγμα γενετικού υλικού απ όλες τις γυναίκες, ηλικίας μέχρι 50 ετών, που έμεναν στις πολυκατοικίες με πρόσβαση στον ακάλυπτο χώρο όπου βρέθηκε το νεκρό βρέφος.

Σοκαρισμένος ο πατέρας της 22χρονης

«Το έμαθα πριν από λίγο και έχω τρελαθεί. Έχω σκάσει που δεν μπορώ να δω το παιδί μου. Δεν ήξερα τίποτα γιατί έχω χωρίσει με την πρώην γυναίκα μου και δεν είχα επικοινωνία. Πήγαινα στο σπίτι για να πληρώσω τη διατροφή και η μικρή δεν κατέβαινε, ήταν πάνω στο σπίτι και εγώ δεν έμπαινα μέσα στο διαμέρισμα».

O πατέρας δεν γνώριζε τίποτα. Η σύζυγος τον πήρε τηλέφωνο από τη  ΓΑΔΑ και του είπε για το συμβάν.

«Έχω σκάσει που δεν μου λένε πού είναι το παιδί, να πάω να τη δω από κοντά, να μιλήσω μαζί της και να μάθω τι πραγματικά συμβαίνει. Με πήρε η πρώην γυναίκα μου από τη ΓΑΔΑ κάποια στιγμή γιατί της είχαν πάρει τα κινητά και μόλις μου είπε τα νέα, τρελάθηκα. Της λέω πού είναι το παιδί να πάω να το δω και μου λέει ότι δεν της λένε γιατί δεν θέλουν να επικοινωνήσει κανένας μαζί της, ότι πρέπει να δώσει κατάθεση πρώτα. Πραγματικά δεν γνώριζα τίποτα».

Η 22χρονη φοιτήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα σε εμπύρετη κατάσταση, αφού αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα, η κλινική της εικόνα λένε οι θεράποντες ιατροί είναι καλή, ωστόσο δίνεται βαρύτητα στην ψυχολογική της υποστήριξη, καθώς δεν αποκλείεται να πάσχει και από επιλόχειο κατάθλιψη.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για το κακούργημα της παιδοκτονίας. Εάν κριθεί ένοχη αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 10 χρόνια. Το μεσημέρι πήγε στο νοσοκομείο η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Η 22χρονη ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top