Μπουλντόζες στην Ψαρού - Κατεδάφισαν πασίγνωστο κοσμηματοπωλείο

Μπάζα έγιναν και δυο ακόμη καταστήματα που είχαν χτιστεί παράνομα πίσω από τη διάσημη παραλία - Νέα ενημέρωση 01-04-2018 08:12

Οι μπουλντόζες μετέτρεψαν σε μπάζα ένα από τα πιο ακριβά κοσμηματοπωλεία στην Ψαρού της Μυκόνου. Στη συνέχεια κατεδάφισαν και τα δύο διπλανά μαγαζιά. Όλα… αυθαίρετα! Το πρόστιμο της πολεοδομίας στον ιδιοκτήτη έφτασε το ιλιγγιώδες ποσό των 438.000 ευρώ.

Τα αυθαίρετα ήταν μισθωμένα. Την εντολή να γκρεμιστούν έδωσε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης προκειμένου να γλυτώσει το εξίσου τσουχτερό πρόστιμο διατήρησης τους, που ήταν 72.878 ευρώ το χρόνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο Μυκονιάτης ιδιοκτήτης στράφηκε δικαστικά εναντίον των εκμισθωτών του υποδεικνύοντας τους ως υπεύθυνους για τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

Το Star επικοινώνησε με την Όλγα Ζαριφοπούλου ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου που κατεδαφίστηκε:

 

«Εγώ εξαπατήθηκα δε γνώριζα ουδέποτε ότι ήταν αυθαίρετο. Στέγασα μέσα εκεί την επιχείρηση μου και ξαφνικά ένα πρωί , χθες το πρωί με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε κατεδαφίζεται το μαγαζί σου. Παίρνω το δικηγόρο μου τηλέφωνο. Τα εμπορεύματα μου δεν βρέθηκαν πότε γιατί έσπασαν τα πλαϊνά τζάμια και μου τα έκλεψαν».

Η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων καθώς και οι άλλοι εκμισθωτές έχουν κινηθεί και οι ίδιοι νομικά εναντίον του ιδιοκτήτη των ακινήτων.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top