Yπόθεση Λαγούδη: «Γνώριζε τον δολοφόνο της - Είχε σχεδιάσει την πυρκαγιά και τον θάνατό της»

«Είναι οργανωμένος εμπρηστής και άτομο στο οποίο είχε εμπιστοσύνη η 44χρονη»

Νέα ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη στο Μεσολόγγι φέρνει η νέα έκθεση του πρώην υπαρχηγού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με την οποία ο δολοφόνος είχε σχεδιάσει τον θάνατο της και την παρέσυρε εσκεμμένα στο σημείο.

«ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ» - «ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ»

 

«Εδώ μιλάμε για οργανωμένο εμπρηστή με προσχεδιασμό. Ήταν άτομο γνωστό δεν ήταν άγνωστο», δήλωσε στο Star ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο πραγματογνώμονας είναι κατηγορηματικός. Η Ειρήνη Λαγούδη γνώριζε τον δολοφόνο της ο οποίος είχε  σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τον φόνο της με αργό και βασανιστικό τρόπο:

«Δεν ήταν τυχαίο το ραντεβού εκεί. Δεν έγινε για κάποιο άλλο λόγο. Είχε προσχεδιάσει την ανθρωποκτόνο πρόθεσή του. Το σημείο (της δολοφονίας) για να γίνει αποδεκτό ως τόπος συνάντησης από το θύμα, πρέπει να υπήρξε πειστικότητα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του σημείου» σημείωσε ο κος Γκουρμπάτσης, τονίζοντας στην ουσία πως όποιος την κάλεσε εκεί, το έκανε για να τη σκοτώσει.

«Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΑΓΟΥΔΗ ΗΤΑΝ ΨΥΧΙΚΑ ΥΓΙΗΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ»

 

Στη νέα έκθεση του ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει σκιαγραφήσει το προφίλ του δράστη.

Ο δολοφόνος της Ειρήνης Λαγούδη όταν την έκαψε ζωντανή ήταν ψυχικά υγιής. Μάλιστα θεωρείται οργανωμένος εμπρηστής καθώς γνώριζε και σχεδίασε ην πυρκαγιά ενώ είναι άτομο στο οποίο είχε εμπιστοσύνη η άτυχη μητέρα:

«Δρα με σχέδιο και λαμβάνει μέτρα προστασίας  για να μη γίνει αντιληπτός  κατά την τέλεση της πράξης του. Προσχεδιάζει την ένταση της φωτιάς  ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα και προετοιμάζει ένα πειστικό για τις αρχές άλλοθι όταν τον υποψιαστούν», πρόσθεσε ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Η νέα έκθεση θα παραδοθεί στον εισαγγελέα Αγρινίου. Σύμφωνα με τον κ.Γκουρμπατση η υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη δε θα κλείσει σύντομα καθώς υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν εκ νέου  και να μπουν στο κάδρο οι ύποπτοι για τη δολοφονία της.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top