Στο μικροσκόπιο των τουρκικών αρχών το ένα από τα κινητά των Ελλήνων στρατιωτικών

Δικαστικός λειτουργός πήγε στις φυλακές και ζήτησε το PIN

Αναστάτωση προκλήθηκε την Τετάρτη στην Ελλάδα από την έντονη φημολογία ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο, κάτι που τελικά, όπως αποδείχθηκε δεν ίσχυε.

Αυτό που φαίνεται να ίσχυε πάντως, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, είναι ότι δικαστικός λειτουργός επισκέφθηκε χθες τους δύο στρατιωτικούς στα κελιά τους.

Ο δικαστικός λειτουργός, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ζήτησε από τον ανθυπολοχαγό Α. Μητρετώδη και τον λοχία Δ. Κούκλατζη το PIN του ενός από τα δύο κινητά που είχαν πάνω τους κατά τη σύλληψή τους στις Καστανιές του Έβρου.

Πρόκειται για το υπηρεσιακό κινητό που είχαν μαζί τους οι δύο στρατιωτικοί κατά τη σύλληψή τους και στο οποίο φαίνεται να έχουν εντοπίσει οι τουρκικές κάποια στοιχεία που θέλουν να διερευνήσουν περαιτέρω.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δε θέλησε να πει περισσότερα, ως προς το ποια είναι αυτά τα στοιχεία, τα οποία οι τουρκικές αρχές θεωρούν «ύποπτα».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι τις 20 αυτές μέρες που κρατούνται στις τουρκικές φυλακές οι Έλληνες στρατιωτικοί οι πληροφορίες που διαρρέονται με το σταγονόμετρο είναι ότι τα κινητά έχουν ελεγχθεί και δεν περιέχουν κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο για τους στρατιωτικούς.

Υπενθυμίζεται ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν την 1η Μαρτίου κατά τη διάρκεια περίπολου στα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές του Έβρου, καθώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών έχασαν τον προσανατολισμό τους και βρέθηκαν σε τουρκικό έδαφος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top