Νεκρός βρέθηκε ο 43χρονος ψαράς που αγνοούνταν από τα τέλη Ιανουαρίου – Η σορός του βρέθηκε σε παραλία

Αναγνωρίστηκε από την οικογένειά του που δεν είχε σταματήσει να τον ψάχνει

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ της εξαφάνισης του 43χρονου ψαρά Φώτη Χατζηδημητρίου (από τη Μεθώνη) ο οποίος είχε να δώσει σημεία ζωής από τα τέλη Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψαράς αγνοείται εδώ και 17 ημέρες – Η έκκληση της συζύγου του να βρεθεί

Προ ημερών, η σύζυγός του που δε σταμάτησε στιγμή να τον ψάχνει, είχε βγει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιγράφοντας τι συνέβη την ημέρα που ο σύζυγός της και πατέρας των δυο παιδιών της εξαφανίστηκε:

«Έφυγε 4 το απόγευμα από το σπίτι για να έρθει στο καΐκι και να ρίξει τα δίχτυα του. Κάποιοι ψαράδες βρήκαν το καΐκι να μην έχει σωστή πορεία και έκανε κύκλους. Είδαν ότι κάτι δεν πάει καλά , πλησιάσανε και διαπίστωσαν πως ο Φώτης δεν ήταν πάνω στο καΐκι. Ο καιρός ήταν πολύ καλός γι΄αυτό και υπήρχαν πολλά σκάφη στη θάλασσα» είχε πει η γυναίκα του.

Τελικά όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο Epsilon, ξ σορός του 43χρονου ψαρά βρέθηκε το πρωί της Κυριακής, σε θαλάσσια περιοχή στη Νέα Μηχανιώνα.

Η σορός του σύμφωνα με την εκπομπή, αναγνωρίστηκε από τα μέλη της οικογένειάς του.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ:

 

Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα σορός άνδρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, στη θαλάσσια περιοχή “Φάρος” Αγγελοχωρίου του δήμου Νέας Μηχανιώνας. Ο άνδρας περίπου 45-50 ετών, μετρίου αναστήματος και κανονικής σωματικής διάπλασης με μαύρα κοντά μαλλιά, έφερε ολόσωμη φόρμα αλιευτικής εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ», για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top