Η ζωή του Κωνσταντίνου Φρουζή μοιράζεται ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Οι αρχές θεωρούν τον πρώην αντιπρόεδρο της Novartis πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση

Ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό μοιράζει τη ζωή του ο πρώην αντιπροέδρος της Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο - κλειδί από τις αρχές στην υπόθεση και μέχρι στιγμής είναι ο μοναδικός κατηγορούμενος.

Κων/νος Φρουζής: Ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis το πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση

Ποιος είναι ο Φρουζής

Ο πρώην αντιπρόεδρος της NOVARTIS αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται στην εκπομπή LIVE NEWS του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Καταρχήν δεν έχω τη δικογραφία όπως φαντάζεστε. Συνθέτω ένα παζλ από αυτά που ακούω δεξιά και αριστερά, τις διαρροές, το οποίο βέβαια είναι προφανές αλλά δεν είναι τόσο συγκεκριμένο αυτό που περιγράφεται. Άρα το μόνο που μπορώ να σας πω είναι επειδή και καταλαβαίνω όλο και περισσότερο κάθε μέρα όλο αυτό που έχει εντός εισαγωγικών στηθεί ή εκτός. Αρνούμαι κάθε κατηγορία. Όλα αυτά τα στοιχεία που διαβάζω και ακούω είναι τουλάχιστον ξέρετε τραγικά, για να μην πω φαιδρά».

Οι αρχές θεωρούν τον Κωνσταντίνο Φρουζή πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση Novartis. Η ζωή του πρώην αντιπροέδρου της εταιρίας μοιράζεται σε Ελλάδα και εξωτερικό. Βλέποντας τις φωτογραφίες που ανεβάζει ο ίδιος στα social media, είναι ένας άνθρωπος που ταξιδεύει πολύ.

Ο κοσμοπολίτης πρώην αντιπρόεδρος της Novartis

Ανεβάζει φωτογραφίες από διάφορες χώρες του κόσμου αλλά και μέρη της Ελλάδας, όπως τα Καλάβρυτα και την Ξάνθη. Μόνος του, συνοδευόμενος από ωραίες παρουσίες αλλά και αρκετές με τον αγαπημένο του σκύλο. Στις περισσότερες είναι αξύριστος, χαλαρός και ντυμένος casual. Είναι ο bon viveur κ. Φρουζής, όπως τον αποκαλούν πολλοί.

Φαρμακευτικές για Novartis: «Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη»

Ο ΣΦΕΕ στον οποίο διετέλεσε πρόεδρος ο κ. Φρουζής εξέδωσε ανακοίνωση.

«Ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος εκφράζει την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Δικαιοσύνη και υπογραμμίζει πως διαχρονικά υποστηρίζει και προάγει την τήρηση της νομιμότητας, της ηθικής προώθησης και της διαφάνειας»

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής κατηγορείται για δωροδοκία και έχει απαγορευτεί η έξοδος του από τη χώρα.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top