Σε άθλια κατάσταση οι δρόμοι της Κηφισιάς

Εν έτει 2018 χωματόδρομοι στη Νέα Ερυθραία

Πολλά είναι τα παράπονα των πολιτών για το οδικό δίκτυο του Δήμου Κηφισιάς. Λακούβες, έλλειψη διαγραμμίσεων ακόμα και χωματόδρομοι! 

«Έχουμε σπάσει τα αυτοκίνητά μας από τις άπειρες λακούβες και τη ζημιά την πληρώνουμε οι ίδιοι αφού ο Δήμος δεν κάνει τίποτα...» περιγράφει κάτοικος της περιοχής.

Κινούμαστε στην οδό Γιασεμιών, πέφτουμε σε μία, δύο, τρείς, τέσσερις, πέντε λακούβες...

«Πάρα πολλές λακούβες, δεν υπάρχει έλεγχος, δεν υπάρχει φροντίδα. Και όταν τους ειδοποιούμε, έρχονται αργά και τις κλείνουν πρόχειρα» λέει άλλος κάτοικος.

Η οδός Δήμητρος στη Νέα Ερυθραία κρύβει μια πολύ επικίνδυνη παγίδα για τους διερχόμενους οδηγούς, ενώ υποτυπώδη είναι τα προστατευτικά μέτρα.

Ενάμιση μέτρο βάθος το πλημμυρισμένο ανοιχτό φρεάτιο και αποτελεί σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. «Δεν είναι μόνο παγίδα για οδηγούς και πεζούς, έχει καταστραφεί και η Δήμητρος από τα νερά, πολλές λακούβες» περιγράφει άλλος κάτοικος.

«Η νέα δημοτική αρχή έχει αφήσει στο έλος το οδικό δίκτυο και ασχολείται με φιέστες και πανηγύρια» εξηγεί ο δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς και πρώην Αντιδήμαρχος, Ευστάθιος Κύρλος.

Και δεν είναι μόνο οι λακούβες, λείπουν και οι διαγραμμίσεις ακόμα και στους πιο κεντρικούς δρόμους της Κηφισιάς αλλά και στις διαβάσεις των πεζών.

Εν έτει 2018 χωματόδρομοι στη Νέα Ερυθραία

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, σε εντός σχεδίου περιοχές του Δήμου Κηφισιάς, υπάρχουν ακόμα και χωματόδρομοι, όπως η οδός Μάνεση και η Οινουσσών!

«Εν έτει 2018 είμαστε στο χώμα, πλημμυρίζουμε, λάσπες και το καλοκαίρι μέσα στη σκόνη» λέει κάτοικος Κηφισιάς.

Δείτε το ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top