Ρουβίκωνας προς Τόσκα: Δρούμε με σχέδιο για να αποφεύγουμε τις συλλήψεις

Οι αντιεξουσιαστές οργανώνονται και με αφίσα που ανήρτησαν στο διαδίκτυο ενημερώνουν ότι γίνονται προπονήσεις σε κατειλημμένο γυμναστήριο

Διάλογο μέσω ραδιοφώνου και διαδικτύου ξεκίνησαν σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και τα μέλη του Ρουβικώνα. Την ίδια ώρα, στα Εξάρχεια ανοίγει γυμναστήριο για κάθε ενδιαφερόμενο.

Όλα τα νομικά μέσα θα χρησιμοποιήσει η Πολιτεία για να βάλει τέλος στη δράση του Ρουβίκωνα αλλά την κατάλληλη στιγμή και με τον καλύτερο τρόπο. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στα μέλη της συλλογικότητας που έχουν γίνει πονοκέφαλος για κυβέρνηση και αστυνομία. Αφορμή στάθηκε η τελευταία επίθεση με μπογιές στην ισραηλινή πρεσβεία.

Ο Νίκος Τόσκας δεσμεύτηκε για τις συλλήψεις των μελών του Ρουβίκωνα

Στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη απάντησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα με κείμενό τους σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου λέγοντας ότι δεν αποτελούν "χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος" αλλά δρουν με σχέδιο για να αποφεύγουν τις συλλήψεις.

«Κάθε φορά σχεδιάζουμε την κάθε δράση μας με τέτοιο τρόπο που να ελαχιστοποιείται αυτός ο κίνδυνος. Αυτό έχει να κάνει είτε με την αποφυγή της σύλληψης, είτε δίνοντας στην παρέμβαση μας τέτοια μορφή που να είναι πρακτικά αδύνατον να καταλογιστούν ποινικές ευθύνες» επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Ρουβίκωνας.

Πάντως στον ζωτικό χώρο του Ρουβίκωνα στα Εξάρχεια, οι αντιεξουσιαστές οργανώνονται και με αφίσα που ανήρτησαν στο διαδίκτυο ενημερώνουν ότι από σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου γίνονται προπονήσεις πυγμαχίας και ενδυνάμωσης σε κατειλημμένο γυμναστήριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top