Χριστουγεννιάτικο δείπνο Ελπίδας και Αγάπης

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου ερμήνευσε μεγάλες της επιτυχίες

Χριστουγεννιάτικο δείπνο Ελπίδας και Αγάπης

Χθες βράδυ, οι πάνω από 400 φίλοι του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» που έδωσαν το «παρών» στο Χριστουγεννιάτικο Δείπνο που διοργάνωσε ο Σύλλογος με την ευγενική συμμετοχή της Νατάσσας Θεοδωρίδου, έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και εξέφρασαν τη στήριξή τους  στο έργο του Συλλόγου.

(Ντίνα Πριτσιβέλη, Αλίνα Μινέττα, Ζέτα Μακρυπούλια, Μελίνα Δασκαλάκη, Ρίτα Μωραϊτάκη Πικρού)

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο ballroom του ξενοδοχείου Grande Bretagne και η εκδήλωση άρχισε με την προβολή ενός σύντομου φιλμ που παρουσίαζε το έργο της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στη διάρκεια των 27 χρόνων της δράσης της.

(Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Νατάσσα Θεοδωρίδου)

Αμέσως μετά στη σκηνή ανέβηκαν η Παναγιώτα Καραφυλλίδου και η Έφη Βλάμη,  δύο υπέροχα κορίτσια, και τα δυο αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και τα δύο δραστήρια μέλη του προσωπικού του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ», που συγκίνησαν τον κόσμο με τις μαρτυρίες τους σχετικά με τις δύσκολες ώρες που πέρασαν και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημά του.

(Νατάσσα Θεοδωρίδου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Ζέτα Μακρυπούλια)

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, συγκινημένη σηκώθηκε από τη θέση της, αγκάλιασε τα δυο κορίτσια με όλη της την αγάπη, και τα ευχαρίστησε που ανήκουν στην οικογένεια της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και συμβάλλουν στο έργο του Συλλόγου για τη φροντίδα και τη στήριξη των άρρωστων παιδιών και των οικογενειών τους.

(Από αριστερά: Μελίνα Δασκαλάκη, Αθανασία Μαρινάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Ντόρα Ψαλτοπούλου Δημοπούλου, Χριστίνα Τσατσάκη)

Ακολούθησε το δείπνο, και όταν ολοκληρώθηκε άρχισε το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου επί σκηνής να ερμηνεύει με τον μοναδικό δικό της τρόπο τα αγαπημένα της τραγούδια και τις μεγάλες της επιτυχίες και ο  κόσμος να την χειροκροτεί θερμά και παρατεταμένα.

(Ιωάννα Πρίνου, Αλέξανδρος Πρίνος, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη)

Οργανωτική Επιτροπή της εκδήλωσης ήταν οι κυρίες Μελίνα Δασκαλάκη, Αθανασία Μαρινάκη, Αλίνα Μινέττα, Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη, Ντίνα Πριτσιβέλη, Χριστίνα Τσατσάκη και Ντόρα Ψαλτοπούλου- Δημοπούλου.

Το πρόγραμμα της βραδιάς συντόνισε η Ζέτα Μακρυπούλια.

(Παναγιώτα Καραφυλλίδου, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Έφη Βλάμη)

Ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» εκφράζει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην πολυαγαπημένη σταρ και ερμηνεύτρια Νατάσσα Θεοδωρίδου,  που χωρίς την παρουσία της δεν θα είχε πραγματοποιηθεί αυτή η μοναδική για όλους βραδιά.

Επίσης ο Σύλλογος ευχαριστεί τους χορηγούς της βραδιάς: MEDI PRINOU, Hotel Grande Bretagne, DOW HELLAS ΑΕ , THE AEGEAN EXPERIENCE, NATURA SIBERICA, LIANA VOURAKIS , Αμβυξ ΑΕ και PAVLOS,  για τη μεγάλη συμβολή τους στην επιτυχία της.

(Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Νατάσσα Θεοδωρίδου)

Στο δείπνο εκτός από την Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τον σύζυγό της κύριο Βαρδή Βαρδινογιάννη, παραβρέθηκαν  πολλά μέλη της οικογένειας τους, πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού, διπλωματικού, επιχειρηματικού, καλλιτεχνικού και εκδοτικού χώρου,  όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου καθώς και πολλά μέλη του Συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top