Καθησυχάζει ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ: «Δε θα υπάρξει πρόβλημα με τα δηλητηριασμένα τρόφιμα»

Αποσύρονται από τα ράφια των σούπερ μάρκετ

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης, ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Γ. Τσιάλτας όσον αφορά στις απειλές ομάδας αντιεξουσιαστών που ανακοίνωσαν ότι έχουν δηλητηριάσει με υδροχλωρικό οξύ συγκεκριμένα προϊόντα, τα οποία θα τοποθετούσαν σήμερα στα ράφια των σούπερ μάρκετ της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης: Τρόμος στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι από την «Πράσινη Νέμεσις» - Αποσύρονται χιλιάδες προϊόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ

Πανικός στην αγορά! Αντιεξουσιαστές ανακοίνωσαν ότι δηλητηρίασαν προϊόντα στα σούπερ μάρκετ

«Ο απλούστερος τρόπος προστασίας των καταναλωτών είναι η απομάκρυνση των προϊόντων από τα ράφια των σούπερ μάρκετ», δήλωσε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Τσιάλτας και εξήγησε ότι η απειλή αφορά σε συγκεκριμένες συσκευασίες προϊόντων, οι οποίες πωλούνται μόνο σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης και όχι γενικά τα προϊόντα των συγκεκριμένων εταιρειών.

Υπογράμμισε επίσης ότι το διάστημα της απειλής είναι 20 με 25 Δεκεμβρίου, οπότε όσοι καταναλωτές έχουν ήδη αγοράσει κάποιο από τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι απόλυτα ασφαλείς.

«Δεν υπάρχει ούτε θα υπάρξει πρόβλημα. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες συνεργάζονται άψογα για την απομάκρυνση των απειλούμενων προϊόντων από τα ράφια των αλυσίδων σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η απειλή συνίσταται στο ότι θα βάλουν κάποια προϊόντα που έχουν ήδη αγοράσει. Εμείς φροντίζουμε να μην υπάρξουν αυτά τα προϊόντα», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top