Επεισόδια σε αντιφασιστική εκδήλωση στη Σαλαμίνα

Περίπου 12 άτομα επιτέθηκαν με πέτρες στην περιφρούρηση της εκδήλωσης - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:26

Σε έξι προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας, μετά από επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από την αντιφασιστική -πολιτική εκδήλωση της οργάνωσης μαχητικού αντιφασισμού στη Σαλαμίνα. Περίπου 12 άτομα επιτέθηκαν με πέτρες στην περιφρούρηση της εκδήλωσης.

Οι νεαροί που κρατούν κράνη και λοστούς πετούν πέτρες στην ομάδα περιφρούρησης της οργάνωσης μαχητικού αντιφασισμού. Την ώρα εκείνη στο εργατικό κέντρο της Σαλαμίνας ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση με θέμα η εξέγερση ενάντια στον φασισμό. Οι νεαροί που σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες είναι μέλη της Χρυσής Αυγής, βρίσκονται αντιμέτωποι με τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι αρπάζουν κοντάρια στα χέρια, ακόμη και καρέκλες και αρχίζουν  να  τους κυνηγούν.

Λίγα λεπτά αργότερα μετά την απομάκρυνση των νεαρών κρανοφόρων από το σημείο της εκδήλωσης  επεμβαίνει  η αστυνομία, η οποία προχωράει στην προσαγωγή έξι ατόμων από τους γύρω δρόμους.

Μετά την ένταση πραγματοποιήθηκε πορεία από το εργατικό κέντρο Σαλαμίνας προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, τα οποία φυλάσσονταν από δυο διμοιρίες των ΜΑΤ.

Πηγή: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top