Ξεσπά στο Star η μητέρα της 16χρονης Κωνσταντίνας – Πέθανε σε ταξί ενώ επέστρεφε από οδοντίατρο στην Αλβανία

Στις δικαστικές αίθουσες η συνέχεια της υπόθεσης-θρίλερ

Έχουν περάσει τρία χρόνια από τότε που ένα νέο κορίτσι από την Ήπειρο ξεψύχησε αιφνιδίως μέσα σε ταξί, καθώς επέστεφε από οδοντίατρο της Αλβανίας. Φως στην υπόθεση του θανάτου της 16χρονης τότε Κωνστανίνας αναμένεται πλέον να ρίξουν οι δικαστικές αρχές. Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας μιλά για πρώτη φορά από τότε στην Κάμερα του Star:

«Παίρνω ταξί από Γιάννενα και πάω στο νοσοκομείο. Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου.Πήγα στο νοσοκομείο ολομόναχη .Μετά μου είπαν....η κοπέλα σου έφυγε» δήλωσε στο Star η μητέρα της, κυρία Αντιγόνη.

Ήταν 16 Νοεμβρίου του 2014. Η νεαρή Κωνσταντίνα, μετά από επίσκεψή της σε οδοντίατρο της Αλβανίας, επέστρεφε στην εστία όπου διέμενε στα Γιάννενα. Ξαφνικά, ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.

«Ξημέρωνε μου έλεγε καλημέρα μαμάκα , σηκώθηκα, ξεκινάω για το σχολείο και το βράδυ πριν κοιμηθεί μου λέγε καληνύχτα μαμάκα θα κοιμηθώ, μη με παίρνεις τηλέφωνο» λέει η μητέρα της στο Star.

Ο οδηγός του ταξί και φίλος της οικογένειας, που μετέφερε την κοπέλα , περιγράφει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τις τελευταίες της στιγμές και...συγκλονίζει:

 

«Ξεκινήσαμε να επιστρέψουμε, έβαλε τη μουσικούλα της στο τηλέφωνο το δικό της και προχωρούσαμε. Τραγουδούσε κι αυτή στη διαδρομή ως τη στιγμή που φτάσαμε που της έπεσε το τηλέφωνο από το γόνατο που είχε και για κάποια στιγμή τεντώνεται, ούτε να φωνάξει ούτε να πει τίποτα και τρίζει τα δόντια που ακόμα αυτή τη στιγμή… το έχω μέσα μου. Δεν μπορώ να το ξεχάσω, να μου ξεφύγει...»

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα θρίλερ με πολλά...ερωτήματα. Η ιατροδικαστική έκθεση στην Αλβανία έδειξε πως το κορίτσι ξεψύχησε από παθολογικά αίτια. Ωστόσο λίγο αργότερα, μετά από παρέμβαση του πατέρα της κοπέλας, ο οποίος δεν πείστηκε ποτέ, μια νέα γνωμάτευση Έλληνα ιατροδικαστή αποκάλυψε πως από τη σορό έλειπαν ζωτικά όργανα, ενώ στο αίμα της εντοπίστηκε ποσότητα αναισθητικού,  πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια.

Κάποια σενάρια των Αλβανικών Αρχών ήθελαν την Κωνσταντίνα να έχει επισκεφτεί γυναικολόγο προκειμένου να κάνει έκτρωση:

 

«Τρία χρόνια τώρα ζω με τα ψέματα. Περνούσα από τα περίπτερα κι έβλεπα στα μανταλάκια τη φωτογραφία της κόρης μου, που δεν μπορώ να συνεχίσω μια ζωή τέτοια. Γιατί ξέρω τι ήταν η Κωνσταντίνα. Το κορίτσι μου το ήξερα πολύ καλά, με εμπιστευότανε και τα λέγαμε όλα, όχι μάνα και κόρη, αλλά σαν δύο φίλες. Δε μπορώ να διανοηθώ να πούνε για την Κωνσταντίνα μου ότι ήταν έγκυος», απαντά η μητέρα της.

Στο.... κάδρο αυτής της υπόθεσης μπήκε και ο οδηγός ταξί ο οποίος μετέφερε το κορίτσι από και προς τους Αγίους Σαράντα, καθώς σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης είναι και ο σύντροφος της πρώην συζύγου του. Μιλώντας για πρώτη φορά στην κάμερα , απαντά σε όλα όσα τον κατηγορούν:

 

«Όχι δεν ισχύει αυτό. Όταν μιλάμε έχουμε οικογενειακή σχέση φιλίας, από κει και πέρα δεν μπορεί να εισχωρήσει κάποια άλλη φιλία».

Στην ερώτηση αν είχε σχέσεις με το 16χρονο κορίτσι, απαντά:

«Έχω παιδιά δικά μου και σέβομαι και αυτή η κατηγορία, όποιος και αν την είπε να την κρατήσει για πάρτι του».

Μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Ιωαννίνων, η συνέχεια αυτής της υπόθεσης γράφεται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Την περασμένη Τρίτη ξεκίνησαν οι καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων στον Ανακριτή:

«Θέλω να μάθω της αλήθεια για το θάνατο της κοπέλας μου...» καταλήγει η μητέρα της.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top