Κατάθεση ψυχής στο Star - Γυναίκα θέλει να υιοθετήσει το μωρό που εγκαταλείφθηκε στο Μαρούσι

«Δε θέλω να πάει σε ίδρυμα, να μου το δώσουν κατευθείαν»

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει η υπόθεση με την εγκατάλειψη του νεογέννητου μωρού έξω απο νηπιαγωγείο στο Μαρούσι.

Γυναίκα κάλεσε στο σταθμό μας και με λόγια που ραγίζουν καρδιές ζητά να το υιοθετήσει.

«To θέλω όνειρό μου είναι να κάνω ένα κοριτσάκι, και λέω αυτό είναι σαν να μου το δίνει ο Θεός στο σπίτι μου» είπε η ίδια στο Star.

Η φωνή της σπάει και μαζί της και η δική μας καρδιά. Το μεγαλείο ψυχής αυτής της γυναίκας τεράστιο. Η καρδιά της είναι γεμάτη αγάπη και το μόνο που θέλει είναι  να τη δώσει απλόχερα σε αυτό το βρέφος που από τις πρώτες στιγμές που ήρθε στον κόσμο γνώρισε την εγκατάλειψη. Τα λόγια της Ευτυχίας  συγκλονίζουν:

«Tα παιδιά τα λατρεύω, μερικές φορές χωρίς να το καταλαβαίνεις σε ωθεί ο Θεός να το κάνεις. Μάνα δεν είναι  μόνο αυτή που φέρνει ένα παιδί στον κόσμο, μάνα είναι αυτή που το μεγαλώνει ,που θα το πάρει αγκαλιά, που θα το φιλήσει. Βλέπω ζευγάρια έξω και ζηλεύω με την καλή έννοια και λέω εγώ δε θα βρεθώ ποτέ σε αυτή τη θέση να αγκαλιάσω ένα παιδί;»

Zητάει το αυτονόητο, ζητάει να δώσει το χάδι, την αγκαλιά και το φιλί της μάνας. Ζητάει να υιοθετήσει το μόλις 7 ημερών κοριτσάκι που  βρέθηκε έξω από νηπιαγωγείο στο Μαρούσι.

«Κάποια ηλιαχτίδα , κάποιο φως θα ανάψει και για μένα, δε μπορεί. Σήμερα είναι της Αγίας Άννης και όπως ξέρεις έχει σχέση με τα παιδιά και είπα η Αγία Άννα θα με βοηθήσει».

Παρακαλάει το μικρό αγγελούδι να είχε βρεθεί στην πόρτα της:

«Μου έλεγε η μάνα μου γιατί να μη μας τύχει εμάς, να μας το ρίξουνε στην πόρτα όπως έλεγαν οι παλιοί.Mόλις το είδα στην τηλεόραση κοίταξα το σύζυγό μου και ο σύζυγός μου εμένα και μου λέει θέλεις να κάνουμε κάτι να πάρουμε αυτό το μωρό;»

Το νεογέννητό κοριτσάκι μπορεί να μην πρόλαβε να νιώσει και να μυρίσει τη μητρική  θαλπωρή, μπορεί να ένιωσε για τελευταία φορά την αγκαλιά της βιολογικής του μάνας λίγα λεπτά πριν το αφήσει τυλιγμένο με μια κουβέρτα στα παγωμένα σκαλιά ενός νηπιαγωγείου, όμως η Ευτυχία λυγίζει από συγκίνηση και ορκίζεται ότι για αυτό το παιδί θα δώσει τα πάντα και τρέμει στην ιδέα ότι μπορεί να βρεθεί σε κάποιο ορφανοτροφείο

«Δε θέλω να πάει σε ίδρυμα, να μου το δώσουν κατευθείαν. Πράγματι σαν δώρο Θεού. Μέρες που είναι, είναι ένα παιδί που κανείς δεν ξέρει πως έγινε γιατί να ζήσει στα ορφανοτροφεία, γιατί να ζήσει στα ιδρύματα. Θα είναι τα πάντα δικά της, τα έχω μελετήσει όλα».

Η Ευτυχία έχει κάνει 3 εξωσωματικές  για να καταφέρει να φέρει ένα παιδί στον κόσμο…Μόνη της λύση να υιοθετήσει ένα παιδί αν και γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει ο κίνδυνος η επιθυμία της να πιαστεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας.

Eλπίζουμε οι αρμόδιοι να ακούσουν την κατάθεση ψυχής αυτής της γυναίκας και να της δώσουν το δικαίωμα να κρατήσει σφιχτά στην αγκαλιά της αυτό το μωρό που έχει τόση ανάγκη τη ζεστασιά που προσφέρει η Ευτυχία.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top