Ακυρώσεις πτήσεων και καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω ομίχλης

Τα πάνω κάτω έχει φέρει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ο ομίχλη που έχει απλωθεί στον ουρανό της συμπρωτεύουσας από το πρωί με αποτέλεσμα να ακυρώνονται πτήσεις και να σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις.

«Η κατάσταση δεν είναι όπως χθες. Οι συνθήκες είναι λίγο καλύτερες μέχρι αυτή την ώρα, ωστόσο έχουμε προβλήματα. Ήδη ακυρώθηκαν δύο πτήσεις της Turkish Airlines για Κωνσταντινούπολη, όπως και μια ακόμη πτήση της Ryanair από Αθήνα για Θεσσαλονίκη», ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο υπεύθυνος Τύπου της Fraport, Γιάννης Παπάζογλου.

«Σε ό,τι αφορά την πτήση από Λάρνακα για Θεσσαλονίκη», όπως είπε ο κ.Παπάζογλου, «ήταν απόφαση του πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, στην Αθήνα».

«Για τις αποπροσγειώσεις των αεροσκαφών αποφασίζει ο Πύργος ελέγχου, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν αλλά είναι στην διακριτική ευχέρεια του κυβερνήτη να αποφασίσει αν θα θα εκτελέσει την πτήση ή όχι» τόνισε ο υπεύθυνος Τύπου της Fraport.

Όπως επισήμανε ο κ. Παπαζογλου, οι επιβάτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, πρέπει να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου “Μακεδονία”, προκειμένου να ενημερώνονται άμεσα και σωστά για όλες τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων που σημειώνονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top