Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Μαρτυρία – σοκ γείτονα του δολοφόνου στο Star!

Δείτε το βίντεο

Με άκρα μυστικότητα ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας στις φυλακές Δομοκού, όπου κρατείται απομονωμένος σε ειδικό κελί για να μην δεχτεί επιθέσεις. Την ίδια στιγμή "ορφανά" αποτυπώματα γεννούν υποψίες για συνεργό στη δολοφονία. Σοκάρει επίσης μαρτυρία στο STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο πως ο 58χρονος δράστης είχε επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος.  

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκαν αποτυπώματα που δεν ανήκουν στον δολοφόνο της Δώρας

Κάτοικος της Νέας Ιωνίας, ο οποίος τυχαίνει να γνωρίζει πολλά χρόνια τον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας, καθώς είναι γείτονας του, αποκαλύπτει ότι λίγες ημέρες μετά το φρικτό του έγκλημα τον είδε δύο φορές. Τη μία μάλιστα να κυκλοφορεί μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο και την άλλη στη γειτονιά του.  

«Εγώ τον δολοφόνο τον είχα δει δύο φορές μετά το έγκλημα. Μία φορά εδώ στο νεκροταφείο σε κηδεία, πέρασε μπροστά μου από την κεντρική είσοδο, του μίλησα διότι τον ήξερα από τη γειτονιά μου. Του είχα πεί "Γειά σου Μανώλη..." κι αυτός δεν μου απάντησε» είπε ο μάρτυρας στο Star.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν αποτυπώματα που δεν ανήκουν στον καθ΄ομολογίαν δολοφόνο της Δώρας. Αυτό το νέο στοιχείο είναι που κάνει τους αστυνομικούς της ασφάλειας να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και δεύτερο άτομο στην άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού.

«Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να κάνει τόσα πράγματα, τόσο γρήγορα και να φεύγει ανενόχλητος; Πιστεύω πως είχε συνεργό» πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Με άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο 58χρονος έφυγε από τη ΓΑΔΑ στις 5.30 το πρωί και πέρασε την πύλη των φυλακών Δομοκού πριν από τις 8 το πρωί, πριν ουσιαστικά "ξυπνήσει" η φυλακή, ώστε να μην έρθει σε επαφή με άλλους κρατούμενους. Μάλιστα για ν΄ αποφευχθούν φαινόμενα αυτοδικίας μέσα στη φυλακή οδηγήθηκε σε κελί προστασίας, έξω από τις πτέρυγες, όπου δεν υπάρχει εκεί άλλος κρατούμενος. Δεν έχει επαφή με κανέναν πλην των φυλάκων. Δεν προαυλίζεται και τρώει στο κελί του από το συσσίτιο της φυλακής. Κι όλα αυτά διότι ο Δομοκός είναι μια από τις πιο σκληρές Ελληνικές φυλακές, όπου κρατούνται βαρυποινίτες, όπως ο Αλκέτ Ριζάι.

 

Στο παρακάτω link μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

 

http://www.star.gr/tv/el/Pages/News.aspx?artId=9&artTitle=kentriko_deltio_eidiseon

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top