Ασανσέρ εφιάλτης! Έσπασε ο ιμάντας στο ΑΧΕΠΑ καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από πτώση 2 ορόφων

ΠΟΕΔΗΝ: Έσπασε ο ιμάντας στο ΑΧΕΠΑ

Πρωτοφανής η νέα καταγγελία που έκανε η ΠΟΕΔΗΝ. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, καθώς στο παλαιό κτίριο του Νοσοκομείου κόπηκε ο ιμάντας ενός ασανσέρ, το οποίο υποχώρησε δύο ορόφους κι από το 0 βρέθηκε στο -2.

Στο ασανσέρ βρίσκονταν 4 άτομα, που τραυματίστηκαν, χωρίς, ευτυχώς, να κινδυνεύει η ζωή τους, και τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, τα ασανσέρ των 2 κτιρίων του ΑΧΕΠΑ είναι πολύ παλιά και χαλάνε συχνά, δημιουργώντας πρόβλημα στη μεταφορά ασθενών που έχουν ανάγκη.

Δείτε ολόκληρο το δελτίο τύπου:

ΠΕΜΠΤΗ 2/11/2017 έσπασε ο ιμάντας του ασανσέρ

Υποχώρησε δύο ορόφους, κινδύνεψαν 2 εργαζόμενοι και 2 συνοδοί

Σοβαρό ατύχημα με τα παμπάλαια ασανσέρ του Νοσοκομείου. Στο παλαιό κτίριο του Νοσοκομείου κόπηκε ο ιμάντας ενός ασανσέρ το οποίο υποχώρησε δύο ορόφους. Από το 0 βρέθηκε στο -2.

Μέσα βρίσκονταν δύο συνοδοί, ένας τραυματιοφορέας και μία χειρίστρια ιατρικών μηχανημάτων. Τραυματίστηκαν, σοκαρίστηκαν. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Τα ασανσέρ και στα δύο κτίρια του ΑΧΕΠΑ έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα. Είναι πανάρχαια. Χαλάνε συνεχώς.

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην διακίνηση ασθενών. Κλείνονται μέσα, συνοδοί, προσωπικό και ασθενείς. Ξεμένουν τα ασανσέρ μεταξύ δύο ορόφων. Πολλές φορές υπάρχει αδυναμία μεταφοράς ασθενών στα χειρουργεία προκειμένου να χειρουργηθούν. Μένουν οι ασθενείς κλεισμένοι μέσα.

10 χρόνια θέτει το ζήτημα των ασανσέρ το Σωματείο.

Με τα ίδια ασανσέρ όσα βρίσκονται σε λειτουργία μεταφέρονται ασθενείς, σκουπίδια, τρόφιμα. Γι’ αυτό οι Νοσοκομειακές Λοιμώξεις θερίζουν.

Αν είναι δυνατόν να μην υπάρχουν ασανσέρ σε ένα Νοσοκομείο 700 κλινών  (πληρότητα 100%) με επισκεψιμότητα εκατοντάδων καθημερινά συνοδών, 1000 ασθενών εκτάκτων περιστατικών και φοιτητών που προσέρχονται σε κάθε εφημερία.

Μεγάλη η ταλαιπωρία όλων.

Τι άλλο να πει κανείς για τα πλεονασματικά νοσοκομεία.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top