Αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση της Δώρας - Πρόκειται για μανιακό δολοφόνο;

Ποιους είδε η εφοριακός; Με ποιους μίλησε; Πώς διέφυγε ο δολοφόνος; - Νέα Ενημέρωση 10:53

Αναπάντητα ερωτηματικά στην υπόθεση της Δώρας

Αμέτρητα τα ερωτήματα που προκαλεί η υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης Δώρας. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά: η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει καμία περίπτωση, ούτε της γυναίκας δολοφόνου, ούτε του γνωστού της κοπέλας με προσωπικές διαφροές, ούτε του μανιακού δολοφόνου.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ οι κλήσεις της εφοριακού εκείνη τη μέρα. Οι τελευταίες της κινήσεις ίσως ρίξουν φως και συνθέσουν το παζλ. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να «ζήσουν» τις τελευταίες ώρες της Δώρας, να δουν τι έκανε, ποιους είδε, με ποιους μίλησε. Να κατανοήσουν τις τελευταίες κινήσεις του δολοφόνου. Μάλιστα, δεν παραλείπουν να εξετάσουν κι άλλες υποθέσεις άγριων δολοφονιών στην ευρύτερη περιοχή, μήπως και βρουν κάποια σύνδεση. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δηλώνουν ότι δεν γίνεται να αποκλειστεί η επίθεση από κάποιον τοξικομανή ή κάποιον ψυχικά διαταραγμένο. 

Το σώμα της κοπέλας μαρτυρά ότι προηγήθηκε πάλη. Τα χτυπήματά της δεν δείχνουν πρόθεση δολοφονίας, δεν μοιάζουν θανατηφόρα. Η Δώρα αντιστάθηκε. Έπειτα, ο δολοφόνος της έδωσε τα μοιραία για τη ζωή της χτυπήματα. Αμέσως μετά, έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση από την πίσω μάντρα του νεκροταφείου. Οι αρχές προσπαθούν να σχηματίσουν το δρομολόγιο της διαφυγής του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους, ο δράστης πιθανότατα έβαλε μια καρέκλα στον τοίχο του Β’ Νεκροταφείου και αμέσως μετά πήδηξε μέσα στις γραμμές του τρένου.

Στη συνέχεια μετά κατέβηκε κάτω από τις γραμμές και πέρασε έξω απο ένα ανοιχτό φρεάτιο, τα κάγκελα του οποίου έχουν λυγίσει από ανθρώπινο χέρι. Στο τέλος, βγήκε και, τοίχο-τοίχο από το Β΄ Νεκροταφείο, πέρασε πιθανότατα πάνω από την πεζογέφυρα.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, κ. Κώστας Ζέμπερης, είπε στο Star ότι «θα τον κάνω κομμάτια όποιος έκανε αυτό στο παιδί. Δεν έχω σταματήσει τις έρευνες. Δεν θα αφήσω πέτρα που να μην τη σηκώσω».

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top