Τα τρία σενάρια που εξετάζει η αστυνομία για τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας

Δεν έριξε φως στην υπόθεση η κατάθεση του πατέρα της

Τα 3 σενάρια  για τη δολοφονία thw 32χρονης Δώρας

Τρία είναι τα σενάρια που εξετάζει η ελληνική αστυνομία σχετικά με τη στυγερή δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, όπου είχε πάει να ανάψει ένα κεράκι στον τάφο ενός φίλου της, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία όμως να μην ρίχνουν φως στην σοκαριστική αυτή υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Σε καθεστώς τρόμου ζούσε το τελευταίο διάστημα η Δώρα Ζεμπέρη

Αποκλειστικό STAR: Πατέρας Δώρας: "Αφήστε με στον πόνο μου"

Μετά από 5 ώρες βγήκε από τη ΓΑΔΑ ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας - Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του

Μόνο στο Star: H δικηγόρος της οικογένειας της Δώρας - "Εντυπωσιακή η προοδευτική αποκάλυψη στοιχείων του πατέρα"

Μαρτυρία σοκ του πατέρα της Δώρας: Πέρναγα έξω από το νεκροταφείο την ώρα της δολοφονίας της κόρης μου

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο σενάριο και το πιο πιθανό για τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση είναι το ενδεχόμενο της ληστείας και αυτό γιατί δεν έχουν βρεθεί ακόμα η τσάντα και το κινητό τηλέφωνο της κοπέλας, τα οποία είχε μαζί της κατά την επίσκεψή της στο νεκροταφείο.

Το δεύτερο σενάριο είναι μήπως κάποιος μανιακός δολοφόνος την έβαλε στο στόχαστρο και την έσφαξε με 14 μαχαιριές. Αυτό που εξετάζουν οι αξιωματικοί είναι μήπως η Δώρα είχε την ατυχία να βρεθεί στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή, και ο δράστης να την σκότωσε εν ψυχρώ.

Το τρίτο σενάριο βάζει στο κάδρο της υπόθεσης τον πατέρα της 32χρονης και εξετάζουν τον ρόλο που μπορεί να έπαιξε αυτός, καθώς χρωστούσε αρκετά χρήματα σε πολύ κόσμο, με αποτέλεσμα η αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και αυτό της εκδίκησης.

Ο πατέρας της κοπέλας άλλωστε κατέθετε χθες επί τέσσερις ώρες στη ΓΑΔΑ όσα γνωρίζει για τη δολοφονία της κόρης του, ενώ ο δικηγόρος του, δε θέλησε να πει απολύτως τίποτα για την κατάθεση του πελάτη του.

Αρνήθηκε επίσης να απαντήσει για το αν η αστυνομία ζήτησε να ερευνήσει το ταξί του πατέρα, ενώ ο ίδιος έφυγε από την πίσω πόρτα της ΓΑΔΑ για να αποφύγει τους δημοσιογράφους.

«Έδωσε κατάθεση ο πατέρας, πληροφόρησε τους αστυνομικούς για ό,τι γνωρίζει. Προσπάθησε να βοηθήσει στις έρευνες. Οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή και τη νεκρή κοπέλα, όπως επίσης οφείλουμε να σεβαστούμε τις έρευνες που κάνει η ελληνική αστυνομία, στην οποία έχουμε εμπιστοσύνη. Ας αφήσουμε να κάνει το έργο της», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του πατέρα και συνέχισε:

«Είπε αυτά που έπρεπε να πει, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν και αυτό ήταν όλο».

Απέφυγε επίσης να απαντήσει αν ζητήθηκε δείγμα DNA από τον πελάτη, τόνισε όμως ότι εκείνος είναι πρόθυμος να προσέλθει για συμπληρωματική κατάθεση.

Ερωτηθείς τέλος, γιατί ο πελάτης του καθυστέρησε τέσσερις μέρες να πει για τον ύποπτο πελάτη που πήρε έξω από το νεκροταφείο λίγο μετά το φονικό, ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας απάντησε:

«Αναφορικά με τον όρο ''αποκάλυψε'', επιτρέψτε μου να πω ότι έχω σχηματίσει καλύτερη άποψη σχετικά με το πότε το είπε. Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Προφανώς και το είπε αμέσως. Το ξέρουνε και άλλοι άνθρωποι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top