Μετά από 5 ώρες βγήκε από τη ΓΑΔΑ ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας - Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του

Περισσότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τον Παναγιώτη Στάθη

βγήκε από τη ΓΑΔΑ ο πατέρας της αδικοχαμένης Δώρας

Πριν από σχεδόν 5 ώρες πέρασε την πόρτα της ΓΑΔΑ  ο πατέρας της 32χρονης Δώρας για να καταθέσει για την υπόθεση δολοφονίας της κόρης του, μαζί με τον δικηγόρο του.

Ο Κώστας Ζέμπερης κατά την άφιξή του δεν έκανε καμία δήλωση στους δημοσιογράφους. Και την ίδια "γραμμή" κράτησε και λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Κυριακής, οπότε και βγήκε από το κτήριο της Αλεξάνδρας.

Αν και είχε δηλώσει κατά την είσοδό του ότι θα τα πούμε όλα μετά, τελικά δεν προχώρησε σε δηλώσεις και αποχώρησε από την πίσω πόρτα και όχι από την μπροστινή που βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι. 

Ωστόσο ο δικηγόρος του προχώρησε σε δηλώσεις. «Έδωσε κατάθεση ο πατέρας, πληροφόρησε τους αστυνομικούς για ό,τι γνωρίζει. Προσπάθησε να βοηθήσει στις έρευνες. Οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή και τη νεκρή κοπέλα, όπως επίσης οφείλουμε να σεβαστούμε τις έρευνες που κάνει η ελληνική αστυνομία, στην οποία έχουμε εμπιστοσύνη. Ας αφήσουμε να κάνει το έργο της», είπε.

Μάλιστα, απέφυγε να απαντήσει εάν ο πελάτης του έχει δώσει περιγραφή του ατόμου που παρέλαβε με το ταξί έξω από το νεκροταφείο τις επίμαχες ώρες, λέγοντας: «Δεν ωφελεί τις έρευνες να σας αποκαλύψω αυτά τα στοιχεία» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το γιατί διήρκησε τόσες ώρες η κατάθεση, σχολίασε ότι «δεν ήταν πολύωρη και συνέχισε: «Είπε αυτά που έπρεπε να πει, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν και αυτό ήταν όλο».

 

 

Περισσότερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τον Παναγιώτη Στάθη

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top