Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Το DNA στα νύχια της δεν δείχνει σεσημασμένο ή κάποιο «γνωστό» πρόσωπο

Πώς κατάφερε ο δολοφόνος να διαφύγει από το Β΄Νεκροταφείο – Πού προσανατολίζεται η αστυνομία

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, η οποία κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές στο Β΄Νεκροταφείο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το δείγμα DNA που εντοπίστηκε κάτω από τα νύχια της 32χρονης δεν παραπέμπει σε κάποιο σεσημασμένο ή γνωστό άτομο, ενώ έχουν βγει από τα συρτάρια της ασφάλειας και παρόμοιες υποθέσεις στην ευρύτερη περιοχή με δράστες που χρησιμοποίησαν τον ίδιο τρόπο δράσης.

Στα βίντεο που έχουν συλλεγεί από την περιοχή οι αστυνομικοί δεν είναι σίγουροι ότι έχει καταγραφεί η άτυχη κοπέλα ενώ ακόμα δεν έχει βρεθεί η τσάντα και τα προσωπικά της αντικείμενα.

Μέσα στην τσάντα της ήταν και τα κλειδιά της, γεγονός που οδήγησε την οικογένεια της να αλλάξει κλειδαριές στο σπίτι.

ΠΩΣ ΔΙΕΦΥΓΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ – ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, το πιθανότερο κίνητρο είναι η ληστεία, η οποία εκτυλίχθηκε σε δολοφονία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί, ο δράστης πιθανότατα έβαλε μια καρέκλα στον τοίχο του Β’ Νεκροταφείου και αμέσως μετά πήδηξε μέσα στις γραμμές του τρένου.

Στη συνέχεια μετά κατέβηκε κάτω από τις γραμμές και πέρασε έξω απο ένα ανοιχτό φρεάτιο, τα κάγκελα του οποίου έχουν λυγίσει από ανθρώπινο χέρι. Στο τέλος, βγήκε και τοίχο-τοίχο από το Β΄Νεκροταφείο, πέρασε πιθανότατα πάνω από την πεζογέφυρα.

Οι αστυνομικοί περιμένουν και τα αποτελέσματα από τις τηλεφωνικές άρσεις στην περιοχή θέλοντας να δουν αν και με ποιον μίλησε η άτυχη κοπέλα λίγο πριν μπει τέλος στη ζωή της.

TI EIΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας, στην πολύωρη κατάθεση του έδωσε διευκρινίσεις αλλά και πολλές λεπτομέρειες για την οικογενειακή του κατάσταση:

«Οι σχέσεις μου με τη σύζυγο είναι πάρα πολύ κακές. Από την ημέρα που έφυγα από το σπίτι, έστρεψε τα παιδιά μας εναντίον και δεν με άφηνε ούτε να τους μιλήσω. Αν ήμουν στο σπίτι, δεν θα πάθαινε κακό η Δώρα μου. Εγώ θα είχα επίβλεψη, θα πρόσεχα τα παιδιά μου και δεν θα άφηνα κανέναν να τους κάνει κακό».

ΠΩΣ ΕΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ

O πατέρας της Δώρας, περιέγραψε πως έμαθε για την δολοφονία της κόρης του ενώ μετέφερε με το ταξί του έναν πελάτη στο Λόφο Σκουζέ, στο Περιστέρι:

«Τα ξημερώματα έμαθα από τον γιο μου ότι σκότωσαν τη Δώρα κι έφυγα άρον άρον να πάω στο νεκροταφείο να μάθω λεπτομέρειες. Στο σπίτι δεν πήγα ποτέ γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα με έδιωχναν. Εγώ τα παιδιά μου τα λατρεύω και κανένας δεν μπορεί να φανταστεί πόσο άσχημα αισθάνομαι, που δεν έχω επαφή μαζί τους».

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ STAR

Στην ερώτηση αν αισθάνεται δικαιωμένος από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, απάντησε:

«Τι σχέση να είχα, σοβαρός άνθρωπος, τι σχέση να είχα. Θα τον κάνω κομμάτια όποιος έκανε αυτό στο παιδί. Δεν έχω σταματήσει τις έρευνες. Δεν θα αφήσω πέτρα που να μην τη σηκώσω».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top