Πάλεψε με το δολοφόνο της η 30χρονη Δώρα – «Φώναξε βοήθεια και ξεψύχησε»

Ένας άνδρας την είδε και φώναξε τον εφημέριο του ναού

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με την άγρια δολοφονία της 30χρονης Δώρας Ζέμπερη, στο Β΄ Νεκροταφείο στα Πατήσια.

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε ο εφημέριος πατήρ Θεόδωρος Γεωργόπουλος, ο οποίος περιέγραψε τις τελευταίες ώρες της κοπέλας, αφού όπως είπε ξεψύχησε στα χέρια του.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η 30χρονη κοπέλα που σφαγιάστηκε στο Β΄ Νεκροταφείο

Συγκλονίζει ο πατέρας της 30χρονης που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο: «Ορκίζομαι στον τάφο της ότι θα σκοτώσω το δολοφόνο της»

«Ένα παλικάρι βρήκε πρώτο την κοπέλα, που προσπάθησε να καθίσει σε ένα τάφο, όμως όντας πολύ αδύναμη από τις μαχαιριές, έπεσε κάτω. Όταν πήγα εγώ εκεί της λέω "Θοδώρα τι κάνεις;", ανέφερνε και ξεψυχούσε. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα, παρά μόνο “βοήθεια”», είπε ο ιερωμένος και πρόσθεσε:

«Η κοπέλα πρέπει να έτρεξε για να σωθεί γιατί ο νεαρός τη βρήκε 80 μέτρα πιο μακριά από το σημείο της επίθεσης και σε όλη αυτή τη διαδρομή, στο έδαφος υπήρχαν κηλίδες αίματος. Τα πράγματά της βρέθηκαν, στο σημείο ήταν όλα αναστατωμένα, η κοπέλα πρέπει να πάλεψε για να σωθεί».

Ο πατήρ Θεόδωρος γνώριζε τη Δώρα, καθώς τους τελευταίους μήνες πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο, γιατί είχε χάσει ένα στενό της φίλο και αυτή η απώλεια της είχε στοιχίσει πολύ.

«Είχαμε μιλήσει, της είχα πει να επισκεφθεί έναν ψυχολόγο για να μιλήσει για όσα τη βασάνιζαν και την τελευταία φορά που την είδα μου είχε πει ότι είχε πάει», είπε.

Πρόσθεσε ακόμα ότι η 30χρονη πήγαινε κάθε μέρα στο νεκροταφείο, απογευματινές ώρες, μετά από τη δουλειά της και ότι χθες, την ώρα της δολοφονίας, στο νεκροταφείο βρίσκονταν μόλις 4 – 5 άτομα, όλα μακριά από το σημείο του εγκλήματος.

Τέλος σημείωσε ότι ενδεχομένως ο δολοφόνος να διέφυγε από τις γραμμές του τρένου, στις οποίες εφάπτεται ο τοίχος της περίφραξης του νεκροταφείου, καθώς κανείς δεν είδε κάποιον να κινείται ύποπτα έξω από το νεκροταφείο που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΛΕΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top