Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστά έγγραφα σε Πάτρα και Ηγουμενίτσα

Κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Συλλήψεις αλλοδαπώ σε Πάτρα και Ηγουμενίτσα

Σε διαδοχικές συλλήψεις αλλοδαπών για κατοχή και επίδειξη πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων ώστε να βγουν παράνομα από τη χώρα, προχώρησαν τα κεντρικά λιμεναρχεία της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας.

ΠΕΝΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του Λιμενικού Σώματος, έπειτα από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό το εξωτερικό, συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί ηλικίας 23 και 22 ετών.

Οι δυο συλληφθέντες, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής, για τον ίδιο λόγο συνελήφθησαν άλλοι τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 24, 26 και 29 ετών.

ΤΡΕΙΣ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, συνέλαβαν δυο αλλοδαπούς ηλικίας 23 και 19 ετών.

Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν έπειτα από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να μεταβούν λάθρα στο εξωτερικό.

Τέλος, σήμερα το πρωί συνελήφθη και ένας 21χρονος αλλοδαπός.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατείχε και επέδειξε  ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, με σκοπό να μεταβεί λάθρα στο εξωτερικό.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top